Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anuga 2013: Una gran plataforma ferial para la alimentación y la bebida

Anuga 2013: Una gran plataforma firal per a l'alimentació i la beguda

30/09/2013

30 de setembre de 2013

Amb 6.777 expositors, és a dir, de nou més que en 2011, la Anuga ofereix una vegada més al comerç i als compradors del mercat del menjar fora de casa una àmplia i variada plataforma per obtenir informacions i realitzar comandes. Al costat de grans empreses capdavanteres del mercat participen en el certamen nombroses petites i mitges empreses.

Els expositors acudeixen a Colònia procedents de 98 països. La participació estrangera aconsegueix el 88 per cent. Els països que presenten més expositors són Itàlia (1.043 expositors), Espanya (447), la República Popular Xina (409), França (255), Turquia (239), Grècia (221), Països Baixos (212), Bèlgica (189), Estats Units (189) i Tailàndia (161). També tindrà la fira una gran representació d'empreses de Polònia, Gran Bretanya i Àustria. Aquest any s'han produït lleugers increments en la participació per països per part de Turquia, Polònia i Estats Units.

També 825 empreses alemanyes aprofiten la fira com a plataforma comercial. L'estructura de deu certàmens estructuren la fira per temes i nuclis d'oferta.

- Anuga Fini Food

- Anuga Drinks

- Anuga Meat

- Anuga Frozen Food

-Anuga Chilled & Fresh Food

- Anuga Dairy

-Anuga Bread & Bakery, Hot Beverages

- Anuga Organic

-Anuga RetailTec

- Anuga FoodService

Els temes de tendències de l'Anuga ofereixen informacions transversals. Són accessibles a través del banc de dades dels expositors de l'Anuga. A partir d'aquest any, els productes del comerç just constitueixen un dels deu temes de tendències de l'Anuga. Aquest nou tema té en compte tots els certificats que funcionen actualment al mercat.

Durant els cinc dies de fira, l'Anuga obrirà les seves portes a les 10.00 h, en lloc de, com fins ara, a les 9.00 h, i tancarà les seves porta a les 19.00 h, amb excepció de l'últim dia de fira en el qual el certamen tancarà les seves portes ja a les 18.00 h. L'accés a la fira està reservat exclusivament a visitants professionals.

Empreses o entitats relacionades

Anuga Food Tec

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis