Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La industria alimentaria buscará respuestas para satisfacer las necesidades de la población sénior

La indústria alimentària buscarà respostes per satisfer les necessitats de la població sènior

10/07/2013

10 de juliol de 2013

La població major de seixanta anys va a convertir-se en un dels segments de mercat més importants de la indústria alimentària. Conèixer les seves necessitats, preferències i perfil sociològic resulta fonamental per desenvolupar nous productes i serveis alimentaris adaptats a les demandes i a les necessitats sensorials del públic sènior. Per donar a conèixer les claus d'aquest nou mercat, Azti-Tecnalia i Basque Culinary Center han organitzat el simposi ‘Growing young (envelliment+alimentació)’, que se celebrarà el 17 d'octubre en les instal·lacions del centre formatiu gastronòmic en Donostia-Sant Sebastià. El congrés compta amb la col·laboració d'Afca (Associació de Fabricants i Comercializadores d'Additius i Complements Alimentaris).

El simposi suposarà per a la indústria alimentària una immillorable ocasió de comptar amb una visió completa de la població sènior, des de la perspectiva de la població adulta i pre-sènior, que en dues dècades formarà part d'aquest mercat, un públic que tindrà diferents exigències en qualitat i gaudi que els actuals sènior. La jornada se centrarà en context sociològic, gastronomia aplicada, tendències i demandes d'aquest tipus de consumidors, així com les seves necessitats i particularitats de la seva dieta. El simposi, que inclourà un Xou cooking, servirà igualment per conèixer prototips de productes alimentaris sènior, a més de noves formulacions i aliments funcionals atractius per a aquesta població. Els ingredients i additius formaran també parteix del programa i s'analitzaran les seves noves aplicacions en productes alimentaris per a les persones majors.

L'adaptació dels aliments a la població de major edat comporta realitzar noves accions de R+D+i dins de la indústria del sector. Les necessitats en matèria de recerca i com aquesta es pot aplicar a la gastronomia i a les exigències nutricionals del públic sènior, serà un altre dels eixos de la trobada.

La jornada suposarà un punt de trobada clau per a les empreses alimentàries i una gran ocasió per generar contactes professionals i compartir experiències i opinions sobre les oportunitats d'aquest sector emergent. El simposi reunirà a responsables de producció, R+D i màrqueting d'empreses líders del sector alimentari, a més de representants del sector d'ingredients i additius de l'Estat i de la resta d'Europa. Estaran presents, igualment, diferents sectors afins; especialment, la restauració.

Empreses o entitats relacionades

Centro Tecnológico Azti - Derio

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis