Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Testo obtiene la prestigiosa certificación HACCP International en sus equipos de medición para seguridad alimentaria

Testo obté la prestigiosa certificació HACCP International en els seus equips de mesurament per a seguretat alimentària

25/03/2013

25 de març de 2013

Els instruments de mesurament per a la seguretat alimentària de Testo han obtingut la distinció de l'organització HACCP International. Testo es converteix així en l'única empresa del mercat de l'alimentació que compleix amb les exigents normatives de seguretat alimentària i que pot marcar els seus productes amb el segell ‘food safe’ (adequat per a ús alimentari), altament reconegut a escala internacional. Les empreses del sector poden estar segures de complir els requisits HACCP (APPCC per les seves sigles en espanyol) íntegrament en utilitzar aquests instruments de mesurament i, amb això, d'obtenir un alt grau de seguretat.

Per a les grans empreses de l'àrea d'alimentació, la seguretat dels aliments és un tema decisiu. Aquestes empreses estan sotmeses a nombroses exigències legals per complir amb la deguda diligència i poder produir aliments segurs. Per a aquestes empreses, els instruments de mesurament ‘food safe’ suposen la major seguretat possible per al control de temperatura de les mercaderies. Stephanie Knill, director de Producte d'Instruments de Mesurament Portàtils de Testo, indica: “Ja durant la fase de desenvolupament dels instruments donem especial importància a la creació d'un marc tal que els criteris APPCC es compleixin tan ràpida i fàcilment com sigui possible. La qualitat és el primer. Per a això per exemple impliquem també als proveïdors en aquest camp, per poder garantir un estàndard continu. La certificació segons les normes DIN EN ISO 13485 per a termòmetres i 12830 per a registradors és per a nosaltres totalment indispensable”.

Les condicions en les quals s'utilitzen els instruments de mesurament per a aliments són molt variades. En cada fase del procés pel qual passen els aliments s'han de complir els criteris APPCC. Les exigències a les diferents àrees no podrien ser més dispars. El carnisser o el restaurant de la cantonada han de realitzar mesuraments de mostreig per assegurar-se de la qualitat de la mercaderia. No obstant això, no necessiten emprar molt temps a documentar els resultats de mesurament, a diferència del que succeeix en l'entrada de mercaderies d'un supermercat, en una empresa de producció, en les grans cuines o en una empresa de transport i logística. En tots aquests casos, els processos i controls s'han de complir rigorosament. Una cosa tenen en comú totes les empreses de l'àrea: les condicions de treball són dures. Es treballa sempre amb el temps just i, amb les presses, un instrument de mesurament es pot caure, tacar-se o ser mal utilitzat.

Imagen
Els instruments de mesurament de Testo estan dissenyats especialment per treballar en aquestes condicions. Per exemple el testo 104, un termòmetre plegable per al mesurament de la temperatura interior amb una robusta articulació de metall. En poder-se plegar una vegada acabada el mesurament, el termòmetre resulta molt manejable i resistent. O el testo 108, un instrument de mesurament de temperatura amb sonda de penetració estàndard que funciona amb tan sol dos botons i es pot manejar sense coneixements previs. Tots dos instruments es poden utilitzar sense problemes en les condicions de treball més difícils. Al mateix temps tenen un disseny higiènic i es poden netejar amb un doll d'aigua, de manera que no es desenvolupen bacteris. A més manquen de funcions inútils que solament serveixen per complicar el mesurament.

Les empreses han de poder demostrar el compliment de les normatives APPCC si es presenta un inspector d'aliments. Per aquest motiu es documenten els resultats de mesurament, en moltes ocasions a mà. Nombrosos instruments de mesurament de Testo disposen de sistemes de memòria o fins i tot de programes d'ordinador per a l'avaluació i documentació de les dades. Això facilita a les empreses una gran seguretat per poder demostrar a qualsevol moment el correcte estat de les mercaderies. Els registradors de dades, per exemple, viatgen en els camions amb els aliments i prenen la temperatura a intervals de temps definits. Això permet conèixer fins i tot les variacions de temperatura més petites durant el transport.

Empreses o entitats relacionades

Instrumentos Testo, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    15/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis