Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc reúne a empresas y admnistración para analizar las mejores estrategias de seguridad alimentaria

Aecoc reuneix a empreses i admnistración per analitzar les millors estratègies de seguretat alimentària

25/01/2013

25 de gener de 2013

Uns 150 professionals de la seguretat alimentària de la indústria, la distribució, el canal Horeca i de les administracions públiques es donaran cita a Madrid el proper 21 de febrer en el marc de el X Congrés Aecoc de Seguretat Alimentària i Nutrició. La desena edició del Punt de Trobada d'Aecoc analitzarà el marc legislatiu que regula aquest entorn, així com les estratègies per al control de la seguretat al llarg de tota la cadena de subministrament i les creixents preocupacions dels consumidors en aquest àmbit. Per a això comptarà amb ponents de primer nivell, entre els quals es troben els màxims responsables en aquest àmbit de Grups com Dia, Llet Pascual, Vips o Zena.

El consumidor serà l'eix central d'anàlisi. No en va, satisfer les seves necessitats informatives i garantir la seguretat es tradueix en una major confiança. Així, el congrés analitzarà la nova legislació i la sensibilitat alimentària de mà de Josep Ballesté, CEO de Dream Decideix Do i Almudena Rollán, cap de servei en la sotsdirecció general de gestió de riscos alimentaris d'Aesan. En el mateix bloc intervindran Daniel Sánchez, cap de seguretat alimentària del Grup Llet Pascual; María López de Montenegro, directora de qualitat, enginyeria i medi ambient de Grup Dia i Isabel Cid, directora de qualitat, seguretat alimentària i nutrició del Grup Zena.

Les empreses deixen de ser competidores davant una situació de crisi alimentària, saber gestionar correctament i unir esforços és essencial per garantir la prevenció. D'aquesta manera, Duco Dalenoord, director de R+D+i i del departament de qualitat del Grup Vips, aproparà les noves claus de gestió d'una crisi alimentària aplicades en el sector Horeca, un dels més sensibles en aquest àmbit.

Imagen
Així mateix, la innovació centrarà un altre dels blocs d'anàlisis. De mà de Daniel Ramón, conseller delegat de Biopolis i David Martínez, cap de departament de tecnologies de la informació i comunicacions d'ainia, els assistents coneixeran projectes d'innovació en el camp de la seguretat alimentària que responen a noves necessitats, que cada vegada més, precisen de major transparència. En aquest apartat, el fòrum servirà de marc de presentació del projecte Traceback, innovador en la gestió de la trazabilidad alimentària a nivell europeu.

La visió global de la cadena de subministrament ajuda a localitzar oportunitats de millora i nous canals de garantia. Un altre bloc del programa versarà sobre models avançats de gestió de la seguretat alimentària i comptarà amb la participació d'Eva Torres, del departament de qualitat de Catering Arcasa, per analitzar la trazabilidad en el sector Horeca; de José Manuel Avendaño, president del grup de treball de seguretat alimentària de FIAB i cap de gestió de qualitat de Pescanova, que explicarà com gestionar les al·lèrgies alimentàries; i d'Hugo Byrnes, vice president product integrity de Royal Ahold, que aportarà la visió global de la cadena de valor.

De la mateixa manera, la posada al dia en els riscos químics emergents protagonitzarà un altre dels espais, en el qual Juan Mª Llobet, catedràtic de toxicologia de Ceretox, abordarà els nous processos, productes i tecnologies alimentàries que poden propiciar l'aparició de compostos amb riscos per a la seguretat alimentària. Finalment, tancarà el congrés Rosa Sanchidrián, sotsdirectora general de Riscos Alimentaris d'Aesan, amb un bloc que analitzarà les línies de treball de l'associació en un moment en el qual el sector també viu novetats importants, tant en termes legislatius com en els requisits en salut i nutrició que demanda el consumidor.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis