Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Plan Havisa para la promoción de hábitos de vida saludables en la población española

Pla Havisa per a la promoció d'hàbits de vida saludables en la població espanyola

15/01/2013

15 de gener de 2013

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) i la Fundació Alimentum van presentar el dilluns 14 de gener, en un acte presidit per la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, una campanya de comunicació al mig televisiu, dirigida al 'Foment d'Hàbits de Vida Saludables en la Població Espanyola' (Pla Havisa). La indústria d'alimentació i begudes, molt compromesa i conscient del seu rol social, està fent esforços extraordinaris a través d'iniciatives de col·laboració amb les autoritats i altres agents per contribuir a millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la població espanyola.

24 de les principals empreses del sector d'alimentació i begudes (400 marques) es compromet a incloure en la seva publicitat, durant tot 2013, un missatge cada mes per fomentar una alimentació variada, equilibrada i moderada i a la pràctica regular d'activitat física, d'acord amb la filosofia de l'Estratègia Naos, promoguda per Fiab en 2005 i objecte de reconeixement per part de l'Organització Mundial de la Salut.

Imagen
Aquest acord garanteix un mínim de sis impactes diaris de mitjana per persona durant 2013, que equivalen a 2.300 minuts de programació al mes. D'aquesta manera, es tracta de la major campanya d'aquest tipus realitzada per qualsevol marca capdavantera al país. El pla de comunicació es concretarà donant visibilitat a una sèrie de missatges o llegendes consensuats amb AESAN, que seran els següents:

- Gener: 'La millor recepta: alimentació equilibrada i exercici físic'

- Febrer: 'Realitza activitat física diàriament'

- Març: 'Menja de forma variada, equilibrada i moderada'

- Abril: 'Combina activitat física amb alimentació variada i equilibrada'

- Maig: 'Camina 30 minuts al dia'

- Juny: 'Menja més fruita i verdura'

- Julio: 'Menja variat, equilibrat, moderat i mou-te'

- Agost: 'Viu actiu, mou-te per estar sa'

- Setembre: 'Desdejuna tots els dies'

- Octubre: 'Utilitza les escales en lloc de l'ascensor'

- Novembre: 'Informa't: llegeix l'etiqueta dels aliments i begudes'

- Desembre: 'La millor recepta: alimentació equilibrada i exercici físic'

La ministra va destacar la seva satisfacció, corroborant l'èxit de les col·laboracions públic-privades i va indicar que confia “plenament que aquest gran acord, que posa en valor el compromís social de les grans empreses alimentàries del nostre país, ens ajudi a millorar la salut i la qualitat de vida de tots els espanyols”.

Aquesta mesura, que segueix a la signatura del codi d'autorregulació de la publicitat en Internet dirigida a menors de 15 anys (Codi PAOS), reflecteix el compromís de govern i indústria en la lluita contra l'excés de pes, especialment en la població infantil. Aquesta iniciativa se sumeixi a altres compromisos adquirits per la indústria d'alimentació i begudes en àmbits com la reformulació, innovació, formació, informació del consumidor, màrqueting i publicitat, i foment de la pràctica regular d'activitat física.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

Forum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024SIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis