Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hardware modular para máquinas modulares
B&R ofereix un ampli catàleg de productes modulars: servoaccionamientos IP65, motors pas a pas IP67, etc.

Maquinari modular per a màquines modulars

B&R09/11/2012
Quin sentit té el programari modular si està limitat a una arquitectura centralitzada o a un maquinari modular en determinades parts del sistema? Durant molts anys, B&R ha estat oferint un ampli ventall de productes per a la construcció de màquines modulars. La seva línia de PC industrials, panells de control, autòmats, mòduls d'entrada-sortida flexibles, servoaccionamientos, variadors de freqüència o solucions per a motors pas a pas són exemple d'això.
Fins ara, han estat precisament els propis equips electrònics els que han plantejat el major obstacle a les màquines modulars, ja que necessitaven estar situats en armaris elèctrics per protegir-los enfront de les condicions adverses de la planta de producció. El disseny modular de màquines feia necessari disposar d'un armari elèctric addicional per cadascun dels mòduls mecatrónicos o, en defecte d'això, un armari elèctric central prou gran per poder albergar totes les opcions disponibles. B&R ofereix una solució a aquest problema de fabricació mitjançant un ampli catàleg de productes modulars: servoaccionamientos IP65, motors pas a pas IP67, o mòduls d'entrada-sortida amb protecció IP67 entre molts altres.

Màxima modularidad mitjançant els servoaccionamientos descentralitzats IP65

El servoaccionamiento de B&R AcopoSmulti IP65, a més de ser totalment compatible amb l'Acopos estàndard amb IP20, està disponible amb funcionalitats de seguretat. Existeix a més la possibilitat d'instal·lar una font d'alimentació activa capaç d'incrementar significativament l'eficiència de la màquina, gràcies a que l'energia generada en el procés de frenat es posa a la disposició d'altres equips en comptes de ser transformada en calor.

En el cas específic d'una màquina d'empaquetat en el sector farmacèutic, la potència mitjana durant el procés de frenat era d'1.300 watts. El 82% de l'energia necessària era convertida en calor per la resistència de frenat. Utilitzant l'AcopoSmulti, conjuntament amb la connexió al bus DC, es va aconseguir una recuperació del 90% de l'energia del procés de frenat, passant a ser el seu consum únicament el 46% de l'energia total empleada abans de la seva instal·lació.

Imagen
La posició actual d'un encoder o una lectura d'una marca es posen a la disposició de totes les estacions que estiguin connectades en Powerlink, aconseguint retards i resolucions de microsegons a més de garantir una perfecta sincronització. Depenent de les característiques de la màquina, l'obtenció d'aquesta informació pot ser realitzada directament en l'AcopoSmulti65 o directament extraient la informació del Powerlink.

A més, els mòduls de l'AcopoSmulti65 estan equipats amb una sortida per a l'alimentació de components externs, així com d'un hub de Powerlink que permet connectar estacions addicionals de Powerlink tals com a mòduls d'entrada-sortida X67, sistemes de visió o variadors de freqüència.

A més d'eliminar la necessitat d'una font d'alimentació externa i de reduir el cablejat de la màquina, aquesta sortida de 24 volts en contínua ofereix als servomotores, motors pas a pas, motors DC i a aquells mòduls d'entrades-sortida connectats, la possibilitat de seguir sincronitzats en el seu procés de parada en el cas d'una apagada. També és possible el control sincronitzat de vàlvules i altres actuadors. Tot això permet que el material no s'espatlli en processos continus de packaging, aconseguint d'aquesta manera una millora en la disponibilitat i productivitat de la màquina.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceForum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis