Amenduni Ibérica, S.A. (Grupo Valbruna) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Amenduni Ibérica, S.A. (Grupo Valbruna)
Huelma, parcela 19 - Pol. Ind. Olivares
23009 Jaén Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑953281315  
🖷:  +34‑953280238
w:  www.amenduni.com
Fabricació de maquinària i equips per al sector oleic. Almazaras

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Amenduni Ibérica, S.A. (Grupo Valbruna)

Estratègicament situada al centre-sud d'Espanya, el major productor d'oli d'oliva, AMENDUNI IBERICA SA és garantia d'una sòlida i continuada presència en aquest país.

L'empresa està situada a Jaén, porta d'Andalusia, i s'encarrega de la gestió del major mercat existent al món dins del sector oleícola. Centenars d'instal·lacions Amenduni muntades a Espanya són ateses en exclusiva per aquesta seu, a través de la qual, la casa mare estén el seu programa d'actuacions.

El mercat espanyol constitueix avui dia el banc de proves de milers de màquines d'alta capacitat; el volum de producció aconseguit, en contínuo creixement, i el frenètic ritme de treball propi de la campanya oleícola, provoca la demanda d'alts rendiments d'extracció i d'una màxima fiabilitat.

Amenduni manté i reforça el seu lideratge en aquest sector gràcies a les altes prestacions aconseguides i a l'inigualable servei d'assistència tècnica ofert.