Aseph Decanter, S.A. - Altres equips per al tractament de fluids

Aseph Decanter Roundfloc / Airfloc

Poli-preparadors: ofereixen avantatges respecte als preparadors de geometria convencional

Fotografia de Poli-preparadors
Roundfloc és un sistema de preparació innovador que ofereix avantatges respecte als preparadors de geometria convencional.

La relació entre el volum de les càmeres i el nivell d'agitació en cadascuna d'elles, garanteix una barreja homogènia i un temps de maduració idoni. Mitjançant un quadre elèctric de control i comandament es fa funcionar tot el sistema de forma automàtica, assegurant la no interrupció del procés i un dosatge en condicions òptimes del producte. Aquest sistema de control facilita el maneig per part de l'operador, que només ha d'imposar la concentració a la qual desitja preparar el producte (en g/l) i el sistema s'encarrega de dosar la quantitat de producte necessària en funció del cabal d'entrada d'aigua.

Roundfloc presenta els següents avantatges respecte als preparadors de geometria convencional:

- La seva geometria impedeix l'aparició de zones mortes o no agitades en les diferents càmeres, evitant així la formació de grumolls.

- Menor volum total de preparació necessari.

- Versatilitat d'ús en poder triar entre sistema Roundfloc o Airfloc.

La variant Airfloc aprofita la geometria de l'equip per poder optar per l'agitació mitjançant aire i així eliminar el sistema d'agitació mecànica en plantes on es disposi d'una línia d'aire comprimit. El sistema d'agitació per aire es realitza mitjançant dosificadors especialment dissenyats per distribuir l'aire en les diferents càmeres i optimitzar el rendiment en l'agitació.

El sistema Roundfloc / Airfloc és apte per treballar tant amb producte líquid com a sòlid. Tots els equips es construeixen íntegrament en Aisi 304 o 316.

Es tracta d'un sistema totalment automàtic controlat per un PLC, en el qual l'operador només ha d'indicar la concentració a la qual desitja preparar el polielectrolito. L'equip prepara aquesta concentració graduant la dosi de producte en funció del cabal d'aigua d'entrada.

Sistema bàsic en el qual la dosi de polielectrolito es manté constant i la concentració variarà en funció del cabal d'aigua d'entrada a l'equip a cada moment.