Pieralisi España, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Pieralisi España, S.L.U.
Geolit. Av. de la Innovacion, manzana 41
23620 Mengíbar (Jaén) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑953284023   +34‑953280866   +34‑976466020  
🖷:  +34‑953281715
w:  www.pieralisi.es
Maquinària i instal·lacions per al procés d'elaboració agroalimentària i industrial.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Pieralisi España, S.L.U.

El constant esforç en recerca i desenvolupament de tecnologies avançades ha portat al Grup Pieralisi a ser líder indiscutible en el subministrament de solucions d'avantguarda per a la separació mitjançant l'ús de força centrífuga.
L'atenció a les necessitats d'una clientela internacional i diversificada ha portat al Grup Pieralisi a dedicar recursos humans i tecnologies específiques per a les exigències de cada client, organitzant-se en dues grans divisions: Divisió Oliï d'oliva i Divisió Solucionis de separació.

Divisió Oliï d'Oliva

A la base de l'èxit de Pieralisi al mercat de l'oli d'oliva està l'experimentació contínua amb noves solucions tecnològiques que permeten als clients millorar constantment el rendiment de l'oliva i la qualitat de l'oli.
Un esforç que comença quan Pieralisi introdueix el primer decantador per a l'elaboració en continu de les olives, revolucionant el procés de l'extracció de l'oli d'oliva, un esforç que Pieralisi segueix realitzant actualment, oferint a les almazaras de tot el món equips evolucionats, capaços de dirigir automàticament les diferents fases d'elaboració i de gestionar les dades per assegurar la trazabilidad del producte.

Divisió Solucionis de separació

El Grup Pieralisi ofereix solucions a tota classe de problemes tecnològics de separació sòlid-líquid i sòlid-líquid-líquid, gràcies a la gran experiència i a l'alt nivell de coneixements tècnics adquirit al llarg dels anys en els més importants mercats de centrifugadores per a ús industrial.
Les decantadoras i centrifugadores verticals Pieralisi, amb la seva àmplia gamma de capacitats, s'empren en una gran varietat d'àrees d'aplicació, com: Àrea Ecologia, Àrea Química, Àrea Reciclatge, Àrea Oleo-química, Àrea Oliïs Combustibles i Lubrificants, Àrea Productes d'Origen Animal, Àrea d'aliments i begudes, Àrea Lacto-Quesera.