Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El presidente de Aecoc reclama una reforma laboral y una reducción del gasto público

El president d'Aecoc reclama una reforma laboral i una reducció de la despesa pública

28/10/2011

28 d'octubre de 2011

El president de Aecoc, Francisco Javier Camp, ha fet balanç de la crisi en el seu discurs d'obertura del Congrés Aecoc 2011 i ha apuntat una sèrie de mesures per superar l'actual conjuntura.

Camp ha resumit la bateria de mesures a prendre en sis fonamentals: reforma del mercat laboral, reducció de la despesa de les Administracions Públiques, sistema financer/circuit de cobraments, reforma fiscal que impulsi el creixement, reforma del sistema energètic i reforma de l'educació enfocada a fomentar l'esforç i l'excel·lència. Mesures, segons ha indicat, que són “absolutament necessàries per sortir al més aviat possible de la crisi o, almenys, per sortir amb el menor dolor social possible”.

En relació a la reforma laboral, el president de Aecoc ha indicat que ha de fer-se amb serietat i no a mig fer perquè, en cas contrari, “estem condemnant a un escenari molt negre als 5 milions d'aturats que existeixen en aquest país”. Una reforma destinada a flexibilitzar el mercat i el cost de l'ocupació perquè puguem guanyar en productivitat.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial