Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Congreso Aecoc analiza el impacto de la revolución socioeconómica y tecnológica

El Congrés Aecoc analitza l'impacte de la revolució socioeconòmica i tecnològica

17/10/2011

17 d'octubre de 2011

Estem immersos en una crisi o davant un canvi d'era?, Quin paper va a jugar Europa en el nou ordre mundial?, Cap a on ens portarà la revolució digital?, Seran les empreses el motor del canvi? Aquestes i altres preguntes tindran resposta al Congrés Aecoc 2011, un Punt de Trobada que, entre els propers 25 i 27 d'octubre, analitzarà, entre altres temes, l'impacte que sobre el consum i el consumidor estan tenint els canvis econòmics, socials, tecnològics i culturals que estem vivint en els últims anys.

El Congrés, que reuneix a més d'un miler d'empresaris i alts directius, explicarà per a això amb la visió d'analistes de prestigi. El president de Vueling i president del Cercle d'Economia, Josep Piqué, analitzarà la pèrdua d'hegemonia d'Europa enfront del trepidant despertar i enlairament dels països emergents.

El professor del IESE, José Luis Nueno, abordarà el paper que les empreses estan anomenades a exercir en aquest canvi de cicle; un moment en el qual la sostenibilitat en la seva concepció més global (des del punt de vista econòmic, social i mediambiental) cobra cada vegada major rellevància.

Per la seva banda, el cofundador d'Across Group i CEO d'Across Technology, Peter Hinssen, mostrarà als assistents cap a on ens conduirà aquesta revolució digital en la qual estem immersos.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial