Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La UPC se convierte en la primera universidad española que recibe la certificación ISO 20000

La UPC es converteix a la primera universitat espanyola que rep la certificació ISO 20000

13/01/2010

13 de gener de 2010

La Universitat Politècnica de Catalunya ( UPC ) ha rebut la certificació Aenor de qualitat ISO 20000 pels serveis d'e-learning i de correu electrònic a la comunitat universitària, tots dos oferts per l'empresa de serveis TIC corporatius UPCnet. Així, la UPC es converteix en la primera universitat a obtenir aquesta certificació.

Eva Subirà, delegada a Catalunya de l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor), va lliurar el passat 12 gener aquesta certificació de qualitat a Josuè Sallent, director general de la Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques i Carlos Balot, director general d'UPCnet.

La norma UNE-ISO/IEC 20000 és la primera norma internacional de referència comú per a organitzacions que ofereixen o gestionen serveis de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Així, ajuda a les entitats a organitzar les principals activitats necessàries per gestionar aquests serveis, agrupades en un conjunt de processos que són essencials per a la creació, la prestació i l'evolució dels serveis TIC.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Centre Català del Plàstic
Centre Tecnològic de Manresa (Eurecat)