Tecni-Arte, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tecni-Arte, S.A.
Ctra. del Prat, 69
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934744979  
🖷:  +34‑934744824
w:  www.tecni-arte.com
Estampació embutición de peces metàl·liques en fred. Disseny i construcció de matrius.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tecni-Arte, S.A.

Tecni-Art S. a. és una empresa familiar dedicada a l'estampació i embutición metàl·lica en fred i a la fabricació de matrius.

Es va fundar l'any 1979 i des dels seus inicis la seva vocació ha estat sempre el creixement constant i la diversificació de la seva producció aconseguint d'aquesta manera augmentar el seu volum de facturació.

Actualment disposa d'unes instal·lacions de 2500 m2 a Cornellà de Llobregat (Barcelona). La seva constant renovació de la seva maquinària per a l'estampació i l'embutición li ha permès créixer i ser reconeguda en el seu sector.

El principal mercat de Tecni-Art S. a. és el sector de la il·luminació, tant per a clients nacionals com a internacionals. Així i tot, cada vegada està augmentat més la seva presència en sectors tan diversos com el de l'automoció, motors elèctrics, accessoris per a sanitaris, ferreteria industrial i mobiliari urbà.

A part de la secció d'estampació i embutición, també disposa d'una oficina tècnica i d'una secció de Matricería el que li permet oferir matrius i utillatges en un temps i a un cost molt reduït.

La nostra filosofia és la de poder donar el millor servei al client, tant en qualitat com en ajuda a l'hora de desenvolupar articles nous.