STX Radial Ambient, S.L. - Equips de separació de plàstics

Gut sIRoCube

Unitats NIR modulars: per a detecció en línia, stand-alone o en combinació

Fotografia de Unitats NIR modulars
L'escàner espectròmetre NIR de les unitats IoSys permet identificar peces grans de plàstic procedents de residus domèstics, d'enginyeria electrònica o de l'automòbil, sense contacte amb la peça a una distància de 60 cm. És possible analitzar, en mil·lisegons, directament plàstics de colors no foscos (films, làmines, grànuls, sòlids, escumes) i altres materials tals com a teixits i catifes.

El dispositiu inclou un sistema òptic NIR i un ordinador que controla i avalua les etapes durant el procés d'identificació. La configuració dels paràmetres, com per exemple la selecció del model, es poden programar mitjançant un teclat extern o mitjançant la pantalla tàctil LCD integrada en la unitat. Amb un USB extern es poden transferir les dades a un dispositiu extern.

Depenent de la resolució espectral de l'espectròmetre NIR (16 o 32 píxels), és possible, independentment de la seva superfície i contaminació, identificar els següents plàstics: PA6 / PA66, PA 12; PE; PP, ABS, PS, PPO, SANT, PC+PET, PC, PC+ABS, PBT, PET, PMMA, POM, ABS+PVC, PVC, PE+PA, PE+PET, PP+PET, PLA, cel·lulosa.