Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Trituradores de plàstic i molins / granuladors

Mo-di-tec Goliath

Trituradores de velocitat lenta

Fotografia de Trituradores de velocitat lenta
L'especialista francès en la fabricació de trituradores de velocitat lenta Moditec, representat per Centrotécnica, disposa d'una gamma completa d'equips per a la recuperació de peces i bugades d'injecció. Amb més de 20 models diferents, variants i multitud de complements per adaptar-se a qualsevol procés productiu. Moditec va mostrar en Equiplast la gamma de trituradores Goliath de petites dimensions i mínim espai ocupat, Goliath Twin amb major capacitat, i Bigger, aquests últims de majors dimensions, per la trituración de grans peces.

Tots els equips Moditec es caracteritzen per treballar amb una baixa potència instal·lada, sense produir pols, amb un mínim nivell sonor, i amb la particularitat que no danyen l'estructura molecular dels materials. En girar a poques revolucions i no tenir una reixeta, on habitualment es fricciona el material; el triturado posseeix unes característiques mecàniques excel·lents, exempt de pols i podent ser recuperat en un percentatge major que en processos amb molins convencionals. Tots els trituradores d'aquest fabricant inclouen de sèrie els components de la càmera de tall en acer especial tractat antidesgaste, sent especialment indicats per trituración de materials tècnics, duros, abrasius i carregats.

Una altra novetat recent de Moditec és el molí d'altes revolucions BM 340 Twin, amb doble rotor contrarrotante, doble reixeta, 6 fulles mòbils i 4 fixes, regulables, destinat a la trituración de cossos buits, amb necessitat d'alta producció. Aquest equip ha estat desenvolupat i patentat per Moditec.

També es poden destacar els molins per instal·lar sota motlle, amb tremuja d'obertura automàtica i atur de rotor sincronitzat amb la inyectora, alimentació de bugades per sense fi, trituradores Twin amb 3er i 4º eix desplaçables, segons dimensions de les peces i el nous triturador especial per micro injecció, de reduïdes dimensions, Mini-Goliath.