Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Alimentadors i carregadors per a plàstics

Moretto CruiseKontrolle

Transport de grànuls de plàstic

Fotografia de Transport de grànuls de plàstic
El procés d'aspiració i transport dels grànuls de plàstic és simple, amb baix contingut tecnològic. Sota aquest plantejament, hem de considerar tant les característiques, diferents per a cada tipus de grànul - tals com a pes específic, fragilitat, contingut en pols, forma geomètrica- com la longitud de la distància a cobrir. Aquestes diferències poden ser vistes durant el transport i suposen diferents comportaments d'acord a la tipologia del grànul en concret. Moretto ha desenvolupat un sistema, CruiseKontrolle que, optimitza els paràmetres de transport especificant simplement:

- Tipus de material a transportar.

- Nº de màquines per alimentar.

Únicament amb aquestes dues dades, CruiseKontrolle crea el perfil més adequat per a cadascun dels materials, independentment de la distància o pes del transport de les canonades.

Les peculiaritats d'aquest sistema han suposat un gran avantatge: l'absència total de pols, a més de menor usura de les canonades i l'eliminació del fenomen “Pelo d'Ángel”.

CruiseKontrolle és adequat per dirigir les diferents àrees en una planta de transport, tan sol amb un aspirador generador.

En la transformació de polímers tècnics, aquest nou sistema resulta irreemplazable i molt simple de manejar. Ve equipat amb estructura dinàmica, els indicadors vénen en equips “estàndard” i serà suficient combinar la matèria a les màquines amb la finalitat d'obtenir el transport adequat a una velocitat estable. Una pantalla de control tàctil facilita aquesta operació. Particularment, en sistemes de discos de producció òptica, aquest descobriment ofereix un exclusiu i inimitable avantatge qualitatiu.