Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Altres equips complementaris per a motlles

Boy Dipronic

Seguretat i control de precisió

Fotografia de Seguretat i control de precisió
El Dipronic és una unitat de control de maquinari basada en circuits microelectrónicos de commutació de tecnologia CMOS que, des de la seva introducció al mercat, ha equipat a més de 10.000 inyectoras Boy. Això li ha convertit gairebé en un estàndard dels processos industrials.

Convé utilitzar aquesta unitat de control quan és poc freqüent el canvi de motlles i no es necessiten les possibilitats de control que ofereix un microprocessador amb pantalla.

Les dades s'introdueixen mitjançant els dials de dècades situats en la part superior de l'armari elèctric. Les magnituds sobre temps i temperatures són absolutes. En la Boy 22 D les carreres s'ajusten analògicament i de forma digital en la Boy 30 D. Les pressions i velocitats s'indiquen també digitalment en valors percentuals de dues xifres. Disposa de tres etapes de pressió i dues etapes de velocitat per ajustar el perfil de la injecció.

El cor de la unitat són els circuits microelectrónicos de commutació de tecnologia CMOS disposats en targetes insertables i fàcilment canviables. Aquest sistema de control de maquinari funciona de forma segura i treballa a velocitats de reacció extremadament altes que no s'aconsegueixen amb les unitats de control per programari tradicionals.

Els avantatges d'aquesta unitat radiquen és la seva alta seguretat de funcionament, el seu cost reduït i la ràpida disponibilitat de peces de recanvi a tot el món.