Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Vàlvules d'agulla

Hasco Z107900

Programa de vàlvules d'agulla: manteniment senzill i poc costós

Fotografia de Programa de vàlvules d'agulla
El programa de vàlvules d'agulla Z107900 combina l'experiència en el sector de la tècnica de les vàlvules d'agulla amb la tècnica de segellat i mecanismes d'ajust compactes.

Els requisits principals en el desenvolupament de components eren en primer lloc, la facilitat del muntatge, el maneig senzill juntament amb un elevat grau de flexibilitat i una construcció modular. D'aquesta manera el client gaudeix d'un manteniment més senzill i menys costós. Els elements estàndard dels mòduls, garanteix una disponibilitat immediata de les diferents peces en cas necessari. Cada unitat d'accionament està equipada amb un mecanisme d'ajust especial que equilibra el desplaçament de centres amb la dilatació tèrmica. A més el senzill muntatge de l'agulla té lloc des de l'exterior a través de la placa de fixació. El posterior ajust de la posició de l'agulla quan està calenta s'efectua amb un tornavís convencional.

Per a l'accionament hidràulic es van realitzar dues variants de carcassa diferents en tres grandàries i dues longituds de carrera per a diferents diàmetres d'agulla. El Z107900/.. ha estat concebut per al seu muntatge en la placa de fixació i inclou l'èmbol i una carcassa fabricada amb una qualitat d'acabat precís per garantir l'absència de fugides.

Aquest èmbol intern juntament amb la mecànica d'ajust s'utilitza igualment per a la segona variant de carcassa Z107920/.. com a versió de brida al canal calent en combinació amb placa distanciadora i refrigeradora. D'aquesta manera poden realitzar-se sistemes amb cables i canonades. L'obertura del sistema hidràulic per al muntatge/desmuntatge de les agulles de vàlvula no és necessari en cap dels sistemes.

Per a la solució de transmissió pneumàtica Z107910/... com a cilindre per a col·lector en la placa de fixació també es van utilitzar les peces internes modulars per al mecanisme d'ajust. Aquí existeixen quatre grandàries per als diferents diàmetres d'agulla amb carrera variable. A més, en aquesta versió, existeix la possibilitat de fixar l'èmbol amb una volandera bloqueadora.