Sequiplast XXI, S.L. - Flexografia

Flexolite

Premsa flexográfica: per a l'envasament flexible

Fotografia de Premsa flexográfica
La demanda d'envasament flexible amb moltes imatges continua creixent i la premsa Flexolite ofereix, als convertidors, la possibilitat per entrar en operacions, o ampliar-les, en aquest mercat lucratiu. La premsa ha estat dissenyada per la italiana Converting Technology srl, una empresa amb la qual Battenfeld Gloucester s'ha associat per la seva innovadora tecnologia d'impressió i per complementar les seves línies de pel·lícula i placa.

El model funciona amb bobines de fins a 80" d'amplària i a velocitats fins a 1.500 peus/min. El seu sistema patentat de platina d'impressió LinearSet utilitza encoders lineals en lloc de clavegueres a boles, per assegurar un posicionat precís dels corrons anilox i els cilindres d'impressió, així com moviments ràpids i precisos de la platina d'impressió. El registre pot posar una o totes les platines d'injecció en un registre final en unes dues revolucions del tambor central, reduint el temps necessari per comprovar cada platina i permetent una arrencada més ràpida.

El sistema EasyOpen del sistema simplifica els canvis de les camises assenyalant al PLC quan canviar d'estació d'impressió, de manera que les camises, bases i camises dels anilox queden automàticament preparades per al canvi. Atès que no hi ha parts mòbils de la platina d'impressió a la zona de l'operari, el cilindre d'impressió, les bases i les camises dels corrons que no estan en ús poden ser canviats durant el funcionament. El PLC monitoriza quines platines estan imprimint i quins s'estan canviant.

Altres característiques inclouen sistemes d'assecat fets a la mesura de les necessitats de cada client; ventiladors de presa d'aire i expulsió amb motors de velocitat variable que permeten a l'operari ajustar el flux d'aire segons les necessitats de cada cicle d'impressió; amortidors motoritzats en els filtres d'aire per a la regulació individual del flux d'aire i la temperatura; sistemes de temperatura dels rotllos; sistemes UV i EB para usuaris que no volen utilitzar dissolvents ni tintes amb base aigua o que volen aplicar recobriments.

La premsa pot incorporar diversos tipus de bobinadores, que permeten rotllos en

diàmetres de 32, 40 i 60".