Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z1895/...

Pinces de retenció: unió positiva i no positiva

Fotografia de Pinces de retenció
Els fabricants de motlles coneixen el problema que suposa subjectar corredisses en la posició final en motlles oberts. Especialment en cas de corredisses pesades o de recorregut vertical ha de garantir-se una subjecció segura en la posició final.

La pinça de retenció Z1895/… i el segur de pinça de retenció Z1896/… d'Hasco ofereixen una solució òptima per a això. Mitjançant una unió positiva i no positiva poden bloquejar-se les posicions de corredissa de forma fiable i amb unió positiva. Fins i tot després de milers de carreres no es detectarà cap tipus de desgast si es realitza un muntatge professional.

Els elements funcionals amb recobriment DLC garanteixen forces de subjecció de 3,4 i fins a 9,2 kg segons la grandària, una protecció anticorrosión òptima i una producció sense lubrificants amb una temperatura d'aplicació de fins a 180°C. La construcció compacta i el disseny del segur permeten la millor aplicació en els espais més reduïts. La substitució de la pinça de retenció en la màquina pot realitzar-se sense problemes.