Sequiplast XXI, S.L. - Extrusores per a la fabricació de llàmines i ‘films’

4180

Màquina per a fabricació de borses

Fotografia de Màquina per a fabricació de borses
Battenfeld Gloucester Engineering Co., Inc. Ha produït per més de 40 anys versions de la seva màquina 418 per a fabricació de borses en línia. El model més recent, d'acció de llançadora amb segellat de fons, posseeix innovacions que continuen el lideratge d'aquesta màquina i la situen davant de la competència. Entre aquestes innovacions es troben: servo controls per 4 eixos, registre d'impressió i una interfase d'operador d'última generació que millora en gran manera l'eficiència del procés i ho fan més econòmic. Com a valor agregat, el nou disseny fa que la unitat sigui més silenciosa.

Tant els servomotores com el paquet de control es poden instal·lar en versions anteriors de la màquina de borses. En aquest sentit, Tom Helming, gerent de producte per a màquines de conversió de pel·lícula de Battenfeld, estima que el nombre d'unitats en operació està entre 4.000 i 5.000 al voltant del món.

Battenfeld Gloucester Engineering Co., Inc presentarà formalment el model redissenyat de la seva màquina per a borses 4180 durant l'exposició Converting Machinery/Materials (CMM) en el McCormick Plau South, del 18 al 21 d'abril a Chicago. En l'exhibició Battenfeld estarà en l'espai número 2552.

Els servo motors reemplacen als mecanismes hidràulics anteriors. Els servos controlen la velocitat dels corrons d'ingrés i de sortida a més del moviment vertical d'ascens i descens del capçal. Igualment, controlen la distància de desplaçament de la llançadora.

D'un altre costat, amb l'ús dels servos en els corrons de contacte s'evita la sobre tensió de la pel·lícula durant el segellat. Amb això es minimitza la possibilitat de distorsionar i de trencar la bobina. Els servo controls de pressió del capçal així com el de control de la distància de desplaçament de la llançadora, asseguren precisió i capacitat de repetició. En la mateixa forma, s'aconsegueix precisió amb la unió de la llançadora al servo motor de l'actuador lineal.