Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Italtech Newton

Màquina inyectora: ofereix nivells de dinamisme molt elevats

Fotografia de Màquina inyectora

La inyectora Newton posseeix dimensions reduïdes al mínim. És una màquina robusta i compacta que redueix dràsticament els costos de manteniment. Poderosa i de grans prestacions, de disseny innovador i de gran intuïció, compta amb dipòsit d'oli extraïble.

Destaca a més per la seva facilitat d'ús, la qual cosa proporciona una gran capacitat productiva. Ofereix també nivells de dinamisme elevats, combinats amb detalls tècnics com el sistema de tancament, els baixos consums energètics i la seva escassa necessitat de manteniment. Tot en aquesta màquina està dissenyat en pro de la funcionalitat, des del canvi de motlle al control visual de tots els components hidràulics i elèctrics.

D'altra banda, el sistema de control i supervisió està compost per dos PC industrials, el primer responsable de la supervisió de la màquina, mentre el segon s'ocupa de la gestió de les fonts d'entrades i sortides i de realitzar les funcions de regulació i comandament dels moviments.

Els mòduls d'entrades i sortides estan connectats al PC de regulació a través d'un BUS seriï o també a través de TPC/IP amb el seu protocol de comunicació. La connexió entre el PC de visualització i el PC de regulació, s'efectua mitjançant una connexió TCP/IP basada en tecnologia OPC. La sèrie Newton es controla també a través d'accés remot. L'OPC resol un dels problemes característics dels sistemes d'automatització; la comunicació i l'intercanvi de dades entre aplicacions i diversos sistemes.