Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Boy BOY 12A, BOY 55M y BOY 90

Inyectoras compactes: alt cicle de treball

Fotografia de Inyectoras compactes
C.T. Servei, S. a., subministrador de BOY a Espanya, va mostrar en Equiplast 2005 3 màquines d'injecció que suposen una novetat, per la seva aportació tecnològica.

Les aplicacions mostrades en les màquines BOY 12A, BOY 55M i BOY 90 reflectiran les importants prestacions de la gamma d'inyectoras BOY. Els visitants tindran l'oportunitat d'apreciar l'alta qualitat i precisió de les màquines d'injecció BOY .

Amb la producció d'engranatges de precisió i un pes de la peça de tan sol 0.0009 g, la BOY 12A (amb força de tancament 129 kN) mostrarà els avantatges de la màquina BOY més petita, especialitzada en microinjecció. Dos engranatges de precisió per cicle seran fabricats amb absoluta precisió. L'única unitat de plastificació estàndard a nivell mundial de 12 mm de diàmetre; aporta avantatges decisius per a aquest tipus d'aplicacions. A causa del petit diàmetre i a la geometria optimitzada de la claveguera, el temps de permanència del material en la unitat de plastificació es redueix aproximadament al 50% comparant-ho amb una unitat estàndard de 14 mm. Així mateix, la fricció sobre el material es redueix de forma significativa. La precisió i la consistència de qualitat millora notablement. A més, es pot utilitzar una gamma més àmplia de materials.

Com en totes la gamma de màquines d'injecció BOY, els models BOY 55 i BOY 90 es caracteritzen per un sistema de tancament del tipus dos plats. Gràcies a aquest disseny, aquestes requereixen aproximadament un 30% menys d'espai que les màquines convencionals de 3 plats.

El disseny compacte de les BOY 55 i BOY 90 amb el seu mínim espai ocupat i el seu alt cicle de treball impressionarà sens dubte als visitants de la fira.

Les màquines d'injecció BOY amb tancament hidràulic són models altament eficients quant a consum energètic, alguna cosa cada vegada més important per al transformador de plàstic. Utilitzant bombes de cabal variable i controlades electrònicament, el sistema hidràulic d'estalvi d'energia solament subministra el volum i la pressió necessària per a cada moviment individual del cicle.