Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Altres tipus d'injectors per a plàstic

Boy BOY 35 M

Inyectora per a silicona sòlida: dispositiu d'obturació per a silicona sòlida (SI)

Fotografia de Inyectora per a silicona sòlida
La màquina d'injecció BOY 35 M de quatre columnes (350 kN) està proveïda d'un especial dispositiu d'obturació que assegura el subministrament continu de silicona sòlida. “La dificultat en el tractament d'aquest material consisteix que aquest està subjecte a cisallament quan no ha estat ben treballat”, explica Michael Kleinebrahm, cap del departament d'Enginyeria de Processos de BOY. “En les nostres màquines d'injecció el dispositiu d'obturació assegura el subministrament continu i per tant un alt rendiment de producció en condicions estables”.

Les màquines d'injecció BOY, equipades amb una unitat d'obturació, també són adequades per al tractament dels clàssics elastòmers de tipus A “low shore”. L'aplicació i el control d'un mecanisme de raspallat es troba disponible com a accessori opcional.

Les característiques addicionals de la nova BOY 35 M inclouen un alt rendiment energètic, el disseny compacte i un sistema de tancament en volada, de dos plats. Amb la millor relació preu/rendiment en la seva categoria i tonatge, la inyectora BOY 35 M serà amb tota seguretat un dels models de major acceptació en aquest competitiu sector.