Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Italtech KS 1.300

Inyectora per a Pàg

Fotografia de Inyectora per a Pàg
Les inyectoras produïdes per Italtech neixen d'un projecte savi i cura, orientat a l'ocupació de components estàndard, amb evidents avantatges econòmics per als transformadors; i amb l'aplicació de nombroses innovacions, com és el sistema de control Alfa 6 i el perfil de les clavegueres dedicades a la transformació de materials amb elevades característiques. Per no parlar de l'ús de motors elèctrics regulador per inverters sobre la claveguera de plastificació amb avantatges rellevants en termes d'estalvi energètic certificat, major productivitat i reducció de l'impacte mediambiental.

Italtech, d'altra banda, sempre ha orientat la seva recerca cap a la realització de màquines capaces de mantenir, una productivitat elevada i constant en el temps; per aconseguir una ràpida amortització de les inversions; el que resulta un indicador econòmic important per a tots.

Italtech pot garantir aquests resultats perquè organitza completament el procés de producció, des del projecte al muntatge, amb una atenció constant i repetides comprovacions tècniques. Els seus inyectoras, per tant, reunen prestacions d'alt nivell , absolutament en línia, i fins i tot millors, de les dels majors productors mundials; comparant els paràmetres comunmente usats tals com a productivitat, qualitat del producte acabat, repetibilidad, absència d'errors, modularidad i durada en el temps.

També els serveis pre i post venda, naturalment, han estat organitzats en manera de reduir o anul·lar els problemes d'utilització de les màquines. Això s'aconsegueix utilitzant diverses modalitats (telèfon, mòdem, fax, sms, intervenció directa,...) per part d'un equip humà de tècnics experts en electrònica, mecànica i hidràulica, capaces de donar respostes immediates. Un magatzem ben dotat permet enviar ràpidament els recanvis a cualquie pais europeu.

Italtech proposa avui dia, línies de producte, tant amb tancament a genollera com a tancament hidràulic, del tipus 2 plats.

La màquina presentada en Equiplast 2005 de la sèrie KS, té 1.300 t de força de tancament i incorpora els últims avanços en el tipus de tancament 2 plats, d'alta velocitat i eficiència. Munta un conjunt plastificador especial per a injecció de PP amb fibra llarga, motor elèctric en la càrrega i inverters; el que la converteix en una de les màquines de menor consum energètic del sector.