Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Italtech Serie BT

Inyectora de baix consum energètic

Fotografia de Inyectora de baix consum energètic
La sèrie d'inyectoras BT d'Italtech es caracteritzen pel seu baix consum energètic i per estar equipades amb inverter en la bomba.

La família BT està formada per les inyectoras: BT 100, BT140, BT170,BT230, BT270, BT330, BT420, BT550, BT750, BT950 i BT1250.

El model estàndard incorpora un noyo hidràulic < =230, 2 noyos hidràulics > = 270, un conjunt d'expulsores pneumàtics, un sistema de lubricació automàtica i porta pneumàtica > = 330. De forma opcional es pot adquirir amb una claveguera bimetálico  i amb una vàlvula de tancament hidràulic. 

A més la inyectora estàndard permet el precalentamiento automàtic 24 h,inclou normatives de seguretat CE, col·lector (6 entrades- 6 sortides) per a refredament del motlle, sabates antivibrantes, greix per a lubricació, caixa d'eines i bomba amb inverter. 

De forma opcional es pot sol·licitar la inyectora amb control de temperatura del motlle, amb sistemes de fixació de motlle, motor elèctric de la claveguera, claveguera bimetálico i vàlvula de tancament hidràulic.