Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Boy XS y XSV

Inyectora de baix consum: per a microinjecció

Fotografia de Inyectora de baix consum
‘Simplement precisa’, est és el slogan que millor defineix a la màquina d'injecció Boy XS amb una força de tancament de 100 kN. Boy, especialista en màquines d'injecció amb força de tancament inferior a 1.000 kN, completa la seva línia de productes de gamma més baixa amb la màquina Boy XS. La màquina està també disponible com a màquina d'inserit per modelo amb unitats d'injecció i tancament disposats verticalment. És el que es diu Boy XS V.

La característica més impactant a nivell visual és la dimensió compacta d'aquests models. Amb una base de només 0,81 i 0,63 metres quadrats per la Boy XS V, els dos models, dissenyats per a treball industrial continu, ofereixen noves possibilitats quant a microinjecció i cavitat única.

El provat sistema de tancament de dos plats voladís de les màquines d'injecció Boy també està incorporat en aquests dos models de màquina. En la seva versió estàndard, la Boy XS està equipada amb un control Procan Alpha de primera classe. Aquest control combina l'eficàcia amb un maneig senzill i una òptima innovació.