Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Boy XS

Inyectora: amb una força de tancament de 100 kN

Fotografia de Inyectora
La línia de màquines Boy XS de 10 tones de força de tancament estan destinades a sectors tan exigents com el de la microinjecció, aplicacions de laboratori o centres formatius. La renovada Boy XS és una màquina extremadament compacta, precisa i fàcil d'usar, concentra una altíssima precisió i gran fiabilitat, magnífica plastificació i dispersió per a proves de laboratori, perfectament extrapolable a models de majors dimensions.

Ideals per a transformadors de petites peces d'injecció tècnica i micro injecció, i també per a laboratoris, fabricadors de matèries primeres i colorants així com centres de formació, ja que ocupa molt poc espai (1 m² ). És molt versàtil per a proves, assajos i demostracions i a causa de l'avançat sistema de control Procan Alpha, es converteix en una eina de producció, assaig o formació única al mercat.

La Boy XS desenvolupa totes les funcions de les màquines d'injecció més grans, permet la transformació tècnica de peces molt petites amb altíssima repetibilidad, sense minvaments. També la injecció de peces per a test o provetes i l'estudi posterior de la peça produïda, extracció de dades de qualitat i producció i la ràpida adaptació a qualsevol tipus de material o procés. La Boy XS és una màquina compacta i precisa, posseeix un sistema de tancament del tipus “2 plats” amb 2 columnes en diagonal. Pot muntar clavegueres de 12, 14 o 16 mm per injectar fins a 7,8 grams (PS) amb pressió de fins a 3.128 bar i capacitat d'injecció de fins a 31,3 g/s. Pot incorporar rodes per a transport i com a opció un motlle de provetes estàndard amb dues cavitats diferents, que poden ser seleccionades simplement girant el maniguet amb una clau allen. Es tracta d'una proveta de 80 mm més altra per a tracció petita de 60 mm que compleixen l'estàndard ISO i són molt útils en aplicacions de laboratori o centres formatius. El model XS de Boy es presenta en configuració horitzontal i vertical, i se sumeixi a la resta de la gamma de 22, 35, 55 i 90 tones.