Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Boy

Injecció sense bugades: amb un cost operatiu horari molt baix

Fotografia de Injecció sense bugades
Boy, especialitzat en maquinària d'injecció de petit tonatge i altes prestacions; representat a Espanya per C.T.Servei – Centrotecnica presenta l'última tecnologia amb el nou i patentat control Procan Alpha.

Caracteritzat per la seva facilitat de maneig, alta velocitat de gestió, i àmplia disponibilitat d'informació, el control Procan Alpha de Boy resulta ser el més avançat i el de més fàcil i intuïtiu maneig, la qual cosa suposa rapidesa en la comprensió del seu manejos, ajustos i formació dels operaris, sempre mantenint l'alta fiabilitat i rendiment de tots els productes Boy.

Boy mostra aquest control en múltiples aplicacions, diferents versions d'equipament i programació, destacant el procés de memorització de dades, actualització de paràmetres en canvis ràpids de motlle, enviament de dades a una CPU centralitzada i fins i tot a telèfons mòbils.

Un altre punt central de la presentació de Boy, a més del control Procan Alpha, és el tema de la producció econòmica. Des del principi, les màquines d'injecció compactes Boy es caracteritzen per un cost operatiu horari molt baix, factor atribuït als valors de consum d'energia extremadament favorables.

L'any del seu aniversari, Boy una vegada més posa especial èmfasi en la injecció sense bugades. Des de la creació de la companyia, aquest concepte ha estat de gran importància. La injecció sense bugades elimina els processos extensius com el desbarbado de peces modelades, i la trituración i reciclatge de les bugades. Un aspecte de la injecció sense bugades que sovint s'ignora o es menysprea és l'estalvi d'energia. Boy ofereix filtres especials incloent la injecció sense bugades en la línia de plànol de separació del motlle.

Pel que es refereix a l'estalvi d'energia, utilitzar tecnologia de càmera calenta poc econòmica és la segona millor solució. Per norma, l'electricitat necessària per a les càmeres calentes és únicament una fracció de la qual es requereix per fondre i injectar bugades.