Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Normalitzats per a motlles

Hasco Z 413/...

Expulsores inoxidables: amb alt percentatge de crom que evita la corrosió

Fotografia de Expulsores inoxidables

Amb l'expulsor Z413/…, Hasco disminueix les necessitats de manteniment. En tractar plàstics agressius, es produeixen fumigacions que tenen un efecte altament corrosiu. En aquests casos, els postissos de figura estan fets d'acer de crom resistent a la corrosió. No obstant això, els expulsores solen fabricar-se amb un acer per a treballs en calent que no presenta semblant resistència a la corrosió. La nitruración pot retardar el procés d'oxidació, però no és capaç de detenir-ho.

Per això, Hasco ha incorporat a la seva gamma un expulsor d'acer fi no inoxidable. L'alt percentatge de crom, entre el 16 i el 18%, evita la corrosió i disminueix notablement el desgast de l'expulsor. Garanteix una gran fiabilitat precisament en els camps de la medicina tècnica i l'alimentació, en els quals els rastres d'oxidació provoquen una contaminació inadmissible del producte en qüestió. L'augment de la durabilitat dels expulsores elimina la necessitat de realitzar costoses tasques de reprocesado i redueix de forma significativa els períodes d'inactivitat i les necessitats de manteniment. D'aquesta manera, les despeses addicionals dels expulsores s'amortitzen ràpidament gràcies a la millora de la rendibilitat del motlle.

Les dimensions i toleràncies del Z413/… compleixen amb la norma DIN ISO 6751. Els expulsores estan disponibles en estoc amb un diàmetre d'entre 2 i 10 mm. A la nostra pàgina web www.hasco.com trobarà una àmplia gamma d'altres productes d'expulsió i nombroses solucions individuals de desmoldeo.