Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Equips de descàrrega de sacs i ‘Big Bags’

Helios Oktomat

Estació automàtica de buidatge de ‘octabin’ i ‘big-bag’: permet el buidatge de ‘octabines’ i ‘Big Bags’ de forma totalment automatitzada

Fotografia de Estació automàtica de buidatge de ‘octabin’ i ‘big-bag’
L'equip Oktomat d'Helis, comecializado per C.T. Servei, S.A. (Centrotécnica), permet el buidatge de ‘octabines’ i ‘Big Bags’ de forma totalment automatitzada, aprofitant al màxim el material, evitant pèrdues, contaminació, problemes en la producció per falta de subministrament i evita al màxim la intervenció humana; reduint costos i millorant de forma notable la gestió dels materials i en definitiva la producció.

El principal avantatge de l'Oktomat resideix en la seva concepció estructural. Un únic braç de suport per al capçal oscilante que s'introdueix en el contenidor per extreure el material; permet una important reducció de l'espai ocupat en el sòl, que amb prou feines és el del mateix palet de el ‘octabin’ o el ‘Big Bag’ en si.

L'àmplia varietat de capçals i opcions disponibles (vibració, bufo d'aire, pes addicional, elevació assistida pneumàticament, ‘bypass’ per a doble estació i alimentació contínua, etc.), permet treballar amb tot tipus de materials en granza, pols, triturados; i alimentar una o diverses màquines, sitges, altres contenidors o qualsevol procés de tractament del material.

C.T. Servei-Centrotécnica, com a agent exclusiu de la marca, disposa de l'Heli Oktomat per a lliurament immediat en la seva versió bàsica, que en promoció inclou en el preu de sortida l'Opció 1, consistent en un control per microprocessador, on se seleccionen els temps de treball i visualitza l'estat de l'equip; avisant quan el contenidor en ús està buit.