Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Deshumidificadors per a plàstics

Moretto

Deshumidificadores per a la indústria plàstica

Fotografia de Deshumidificadores per a la indústria plàstica
La deshumidificación dels materials representa un dels factors crítics durant la transformació dels materials plàstics. Moretto, representada per Equiper, respon a aquest problema amb cinc gammes de productes i 35 models de deshumidificadores ideals per a qualsevol exigència, des de les usuals fins a les més avançades. A continuació detallem algunes de les característiques d'alguns deshumidificadores de la seva àmplia gamma.

La sèrie 100 és una família de màquines molt compactes utilitzades per tractar les produccions petites. El circuit de deshumidificación és monotorre amb regeneració en contracorrent, mentre que el control de la temperatura es porta acabo gràcies a un microprocessador que utilitza el sistema PID i la calefacció és controlat per “relés solid state”. Un panell sinòptic amb led facilita molt l'interfície usuari.

Per la seva banda, la gamma Sincro 200 és una seriosa avançada. El circuit de deshumidificación doble-torre amb regeneració en contracorrent, juntament amb un microprocessador Sincro, assegura un sincronisme perfecte entre el rendiment i dotació de la màquina que arriba fins a -55 °C en Dew Point. El port Modbus és sèrie assegura el control del procés. El Master 200 completa la flexibilitat de la seva gràcies a l'autoconfiguración de sistema, que inclou una llista de materials, “password superuser” i manutenció programable.

Sincro 400 és una sèrie de màquines de doble bomba. Com és la sèrie 200, el control està assegurat per un potent microprocessador Sincro, a més de la bomba utilitzada durant el procés, hi ha una bomba dedicada exclusivament a la regeneració. Els circuits, llavors, són independents i fan que la producció sigui constant, especialment en les màquines mitjà-grans.

La sèrie Sincro 600 està dissenyada per a les aplicacions més difícils. El circuit de deshumidificación és del tipus a doble torre i doble bomba amb la implementació del sistema a doble circuit. Com en la sèrie 400, els circuits de procés i regeneració són separats. A més, aquesta sèrie té un circuit que completa la regeneració o circuit tancat amb un “cooler” que refreda la torre que està regenerant. Aquest mecanisme permet elevar els rendiments de la sèrie Sincro 600 fins a -75 °C en Dew Point. Per a usos més complicats, com el PET, aquesta sèrie utilitza una càmera de calefacció externa.

La sèrie 700 és la fulla de la gamma sencera, ja que presenta totes les característiques i les prestacions de la sèrie Sincro 600 però amb un interfície usuari molt avançat i un panell touch screen molt intuïtiu. En la pantalla es pot veure en temps real l'estat de funcionament de la màquina, mentre que tots els paràmetres estan disponibles en forma gràfica. A més, el programador setmanal està en sèrie.