ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.) - Torns CNC

Romi C 510

Torn CNC: per al mecanitzat de diversos tipus de peces

Fotografia de Torn CNC

El torn CNC Romi C 510 és una màquina versàtil per al mecanitzat de diversos tipus de peces amb òptims nivells de potència, rapidesa de desplaçament i mecanitzat precís. Equipat amb CNC Siemens Sinumerik 802D sl-Plus, d'alt rendiment i maquinari d'alta confiabilitat, ofereix excel·lents recursos de programació i operació amb mòdul gràfic per a simulació del mecanitzat.

Pot equipar-se amb l'opcional RMMP - Romi Manual Machining Package que ofereix la facilitat d'operació d'un torn universal amb la productivitat d'un torn CNC.

El RMMP permet operar la màquina de forma manual i automàtica. Existeixen tres maneres d'operació, segons l'habilitat de l'operador:

Manera Manual (l'operador mecanitza la peça com en un torn convencional utilitzant el davantal electrònic), Manera Cicles (permet a l'operador treballar de forma semiautomàtica), Manera Ensenyament (l'operador, durant el mecanitzat de la primera peça, guarda pas a pas les etapes del mecanitzat per després executar aquest mateix programa més tard).

La seva bancada sostinguda per columnes de ferro colat, temperades i rectificades, constitueix un sistema acte-ajustable, que assegura un contacte permanent de la taula sobre la bancada. El capçal és suportat per coixinets d'alta precisió. Tot aquest conjunt proporciona rigidesa i alta capacitat de càrrega, a més de l'absorció de vibracions, fins i tot en les condicions de cort més severes. Pot equipar-se amb diferents tipus de torres de portaeines per satisfer les diverses necessitats dels processos de mecanitzat.

Característiques tècniques:

Altura de puntes: 260 mm

Distancia entre puntes: 1,5 m

Diàmetre adm. sobre la bancada: 520 mm

Diàmetre adm. sobre el carro transversal: 255 mm

Diàmetre adm. sobre les ales de la taula: 450 mm

Recorregut transversal del carro (eix X): 280 mm

Recorregut longitudinal del carro (Z): 1.555

Nas de la claveguera: ROSTEIX A2-6” o ROSTEIX A2-8”

Rang de velocitats: 3 - 3.000 rpm o 2 – 2.200 rpm

Potencia del motor principal: 15 / 11 CV / kW (règim 30 min.)