Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Instal·lacions d'alimentació centralitzades per a plàstics

Moretto

Sistemes centralitzats

Fotografia de Sistemes centralitzats
Moretto ofereix sistemes centralitzats que inclouen elements com el comandament al distància Master 200. El funcionament de tots els aparells, des de l'alimentador monofásico fins al sistema centralitzat es pot programar i controlar per mitjà de l'ordinador de mà Master 200 que garanteix la senzillesa de la gestió i la seguretat dels paràmetres configurats: l'ordinador de mà és amovible.

El sistema One Wire de Moretto és la columna vertebral de les instal·lacions centralitzades de la companyia. Les característiques fonamentals són la senzillesa d'instal·lació (estructura de bus amb un únic cable) i la seva immediata possibilitat d'ampliació. L'estructura de comunicació està formada d'una xarxa pròpiament aquesta.

Els sistemes de supervisió Mowis són la solució més potent per gestionar sistemes complexos. Basat sobre la plataforma estàndard Modbus (Siemens) permet la integració completa i el control centralitzat de qualsevol aparell. L'operador pot interactuar amb el sistema per mitjà del ratolí o per mitjà de la pantalla tàctil.

Un altre dels productes que comercialitza unitats aspirants, sistemes de filtració, recipients, tremuges de manteniment, bases i accessoris, sistemes de barata ràpida manual, sistemes de classificació automàtica Dolphin, canonades i accessoris, sistemes de deshumidificación, sistemes de transport centralitzat One Wire, sistema sobre entrepís rebaixat, entrepisos modulars, sistemes de granulació, sistemes de control Sincro SHG, Sistemes PET, sistemes d'emmagatzematge,accessoris per a recipients i sitges. En definitiva, Moretto ofereix tot allò que es precisi per completar una secció de transformació de les matèries plàstiques.