Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Robots para otras aplicaciones específicas

Sistema d'automatització per IML: de 100 a 350 tones

Fotografia de Sistema d'automatització per IML
El robot d'entrada lateral Star de Star Automation, empresa representada per Maquinària Termo Plàstic, està dissenyat específicament per a aplicacions d'etiquetatge dins del motlle.

Aquest model, ideal per IMM de 100 a 350 tones, és una màquina compacta que combina el robot, el magatzem d'etiquetes i el sistema de magatzematge de peces modelades, tot això contingut en una estructura elegant i refinada elaborada a partir d'acer pintat/cromado.

El robot està compost per eixos horitzontals d'acer per proporcionar una gran robustesa i rigidesa, on es col·loca el braç. El braç està activat per un servomotor de gran potència. Aquest sistema assegura el mínim so i vibracions.

El magatzem d'etiquetes ha estat dissenyat amb un nou concepte: les etiquetes són transferides des del magatzem fins a una estació de preconformado, on es modela correctament l'etiqueta abans que el robot la col·loqui en el motlle.

Les peces acabades poden ser apilades en en el magatzem per maximitzar l'espai disponible i proveir la millor autonomia.