Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Injectors totalment elèctrics

eKW16Pi/700

Màquines inyectoras: elèctriques

Fotografia de Màquines inyectoras
BMB presenta l'eKW16Pi/700, una màquina representativa de la gamma d'inyectoras completament elèctriques, coneguda com una de les més fiables i ràpides de packaging i de productes d'espessors subtils.

La gamma completa de la sèrie eKW Full Electric BMB pot presumir d'haver aconseguit resultats importants en la producció de màquines sofisticades per a la injecció de material termoplàstic. Lliurades a la solidesa i a la durabilitat en el temps, aquestes màquines són capaces de funcionar sota les condicions més adverses.

La màquina en línia ha prestat sempre la major atenció als problemes mediambientals amb que BMB ha aconseguit combinar els èxits obtinguts a partir del grup de tancament kW (patentat) amb una dràstica reducció dels consums energètics, de les emissions sonores i amb la neteja de l'àrea de treball, gràcies a l'eliminació de l'oli utilitzat per als moviments de la inyectora.

El control de tipus CNC instal·lat en la màquina eKW ha permès aconseguir precisions centesimals, sense haver de renunciar a la velocitat d'execució dels moviments.