Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Boy 100E

Inyectoras: en configuració horitzontal

Fotografia de Inyectoras
Les 100I de Boy són màquines extremadament compactes, precises, fàcils de manejar i amb mínimes necessitats de manteniment, senya d'identitat de la marca.

La màquina 100 I és un model en configuració horitzontal, existint també les variants de tancament i injecció vertical des de 10 fins a 55 tones. Totes les màquines de la sèrie I estan dotades de servomotor per a la bomba hidràulica, aconseguint consums equiparables i fins i tot més baixos que el de les màquines electromecàniques.

Boy incorpora l'opció EconPlast, un innovador sistema de plastificació que utilitza un 50% menys d'energia en processar els termoplàstics i aconsegueix major precisió en el control de la temperatura el que repercuteix en qualitat i menor cost del producte final. Es requereix menys temps en l'escalfament inicial, millor plastificació i sense necessitat de mantes aïllants o altres accessoris. Gràcies a aquestes innovacions Boy aconsegueix mitjançant la normativa Euromap 60.1, una classificació energètica “9+”. De sèrie totes les màquines incorporen ja l'avançat sistema de control Procan Alpha 2, amb pantalla tàctil a color de gran grandària, accés intuïtiu i fàcil, amb opcions de passar pàgines passant un dit per la pantalla o fer zoom separant dos dits sobre aquesta, com en els telèfons mòbils actuals.