Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Extrusoras para fabricación de tubos y perfiles

TSÂ FSCM 15-25

Extrusora

Fotografia de Extrusora
TSA fabricador de petites extrusores de clavegueres componibles, representada a Espanya per Centrotécnica, s. a.; presenta el model FSCM 15-25, dirigit a fabricants de masterbatch i laboratoris d'investigació. Aquesta línia permet alimentar a un extrusor principal amb mostres d'entre 80 a 100 g. cal destacar també que la neteja es realitza d'una forma simple i ràpida. Extrusora, dosificadors, quadre elèctric, tanc de refredament i granulador, formen un conjunt compacte, muntat sobre un únic bastidor dotat de rodes.

Les característiques més destacables de l'equip són:

-Clavegueres corrotantes, componibles sobre eixos hexagonals amb elements de 1D. Disponibles en longituds 25, 30, 35, 40 D. Fabricats en acer especial antidesgaste. La velocitat de rotació és variable de 0 a 600 rpm

- Cilindre en acer nitrurado. La part superior del cilindre s'obre en forma de “llibre” per facilitar la neteja del mateix i permetre inspeccions visuals, amb màquina parada, verificant l'estat de barreja del compound en el seu interior. L'escalfament s'efectua amb resistències de cartutx i el refredament per aigua. Disposa de presa de buit.

- Motor d'1 kW. tipus CA, velocitat variable, inclòs invertir.

- Capçal, se subministra amb filera a una sortida de 3,5 mm. diàmetre.

- Pressió, es visualitza en el monitor mitjançant sonda. La pressió màxima permesa és de 80 bar a 350 °C.

- El quadre de control és integral i està situat en la part posterior de la màquina. Disponible també en versió PLC.

- Dimensions d'extrusora: 800x350x500 mm. En el cas de subministrar línia completa sobre bastidor les dimensions són 1900x1600x600 mm.

- Produccions: 3 kg/h de masterbatch, compound termoplàstic segons formulacions. La capacitat efectiva pot ser verificada mitjançant proves en laboratoris TSA.

L'extrusora FSCM 15 completa la gamma laboratori, de la qual TSA disposa ja d'extrusores amb idèntiques característiques amb diàmetre de clavegueres de 21, 26, 32 i 45 mm.