Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Deshumidificadors per a plàstics

Moretto DryAir

Deshumidificador de materials higroscòpics

Fotografia de Deshumidificador de materials higroscòpics
Moretto ha llançat una gamma de petits deshumidificadores denominats DryAir per al tractament de materials higroscòpics destinats a petites produccions de components tècnics.

La gamma de mini assecadors es compon de tres models bàsics: D1T, D2T i D3T, equipats amb tremuges aïllades d'acer inoxidable amb forma cilíndrica. Aquesta geometria garanteix un tractament ideal, també gràcies al distribuïdor de flux.

La gamma maneja un sistema basat en la utilització de les zeolites, produïdes expressament per al tractament dels polímers i per a l'eliminació de les molècules d'aigua.

A més, el sistema de dues torres autorregeneradoras, amb principi pressure-swich, garanteix un rendiment constant de l'equip.

L'aire de procés s'obté de la instal·lació de distribució de l'aire comprimit i en ser filtrat per les zeolites es converteix en aire per al tractament de deshumidificación. La regeneració pressure-swich utilitza una instal·lació pneumàtica molt complexa, però permet un estalvi notable d'energia perquè Dry Air no utilitza resistències per a la regeneració. L'equip disposa d'un dispositiu que preserva de l'estrès tèrmic els grànuls tractats.