Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El 15 y 16 de junio el CEP celebra las novena edición de las Jornadas de Plásticos en Automoción

El 15 i 16 de juny el CEP celebra les novena edició de les Jornades de Plàstics en Automoció

02/05/2005

2 maig 2005

Organitzades per Centre Espanyol de Plàstics i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya per mitjà del seu Departament de Treball i Indústria i de la STA - Societat de Tècnics d'Automoció -, així com amb el suport de més de trenta empreses i entitats representatives d'els sectors implicats en aquesta temàtica, el Comitè Organitzador ha previst la celebració de la 9a edició de les Jornades de Plàstics en Automoció per als dies 15 i 16 de juny a Barceló Hotel Sants de Barcelona.
L'objectiu d'aquestes Jornades, presentant en aquesta ocasió més de 25 conferències i comunicacions escrites, és donar a conèixer nous desenvolupaments, materials, processos i aplicacions que el sector de plàstics ofereix a la indústria de l'automòbil, i estaran dirigides a fabricants d'automòbils, components i indústria auxiliar, a la indústria transformadora de plàstics ia centres de disseny, enginyeries, etc.
El contingut d'aquestes Jornades, iniciades el 1984, les han convertit en cita obligada per als més de 300 empresaris i tècnics dels sectors interessats que habitualment assisteixen a elles.
Per a més informació poden trucar al telèfon 93 218 94 12, Secretaria del CEP i al seu torn d'aquestes Jornades. També a la nostra pàgina web www.cep-inform.es trobaran informació sobre aquests actes.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis