Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Modularidad y eficiencia, en la nueva inyectora Engel e-mac
L'equip, totalment elèctric, està dissenyat per a aplicacions tècniques

Modularidad i eficiència, en la nova inyectora Engel i-mac

Redacció Interempresas25/06/2012

25 de juny de 2012

Engel i-mac és el nom amb el qual la companyia austríaca, comercialitzada a Espanya per Helmut Roegele, ha batejat a la seva nova solució de precisió per a la fabricació de peces tècniques, una gamma composta per equips totalment elèctrics, modulars i eficients des del punt de vista energètic.

Les models de 50, 75 i 100 tones de força de tancament estan disponibles des del passat mes de juny, mentre que a la fi d'any se sumarà un altre equip de 180 tones. “Creix la demanda d'inyectoras simples i totalment elèctriques per a la fabricació de components de dimensions precises”, subratlla Christian Pum, director de Vendes d'Engel Àustria. “La nova Engel i-mac ens permet complir brillantment amb aquests requisits”.

La nova inyectora integra amb el control de màquina Engel CC 200, que ofereix una completa integració tecnològica de modularidad i automatització. A més, gràcies al seu disseny compacte, aquest equip permet estalviar en superfície de producció i reduir costos d'operació.

Gràcies al seu disseny molt compacte, la inyectora Engel i-mac estalviarà als clients superfície de producció i reduirà els seus costos d'operació...
Gràcies al seu disseny molt compacte, la inyectora Engel i-mac estalviarà als clients superfície de producció i reduirà els seus costos d'operació.

Elevada precisió de repetició

Els servomotores estan operats per un innovador sistema d'eixos que integra un circuit intermedi estabilitzat. L'energia de frenat es recupera, garantint així “un nivell inusualment alt” de l'eficiència energètica. Aquests equips treballen amb una precisió de repetició molt alta i, gràcies als moviments en paral·lel dels diferents eixos d'accionament, redueixen els temps de cicle.

Engel i-mac complementarà la provada gamma Engel i-motion. Mentre les màquines de moviment electrònic s'empren sobretot en el camp de la tecnologia mèdica, la sèrie i-mac és una alternativa especialment econòmica per a aplicacions tècniques de modelo per injecció.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis