Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El CEP imparte unas jornadas sobre "Materias Colorantes" y "Poliamidas"

El CEP imparteix unes jornades sobre "Matèries Colorants" i "Poliamides"

17/11/2004

17 novembre 2004

El Centre Català del Plàstic impartirà les jornades "Matèries Colorants" i "Poliamides" que tindran lloc el proper 19 de novembre i el 10 de desembre respectivament a les instal·lacions del CCP. Ambdues jornades seran impartides per representants de Ciba i de Dupont.
La jornada "Matèries Colorants" impartida per Juana Eva Aceituno de Ciba tractarà sobre matèries colorants, la influència de les característiques físiques de la partícula sobre les propietats del pigment, selecció d'un pigment per a la seva aplicació en els plàstics, la coloració, els mètodes de coloració i la colorimetria. El preu d'inscripció és de 30 euros i tindrà lloc el 19 de novembre de 10 a 13.30 hores al Centre Català del Plàstic a Terrassa (Barcelona). Més informació: www.upc.es / ccp
La jornada tècnica "Poliamides" a càrrec de Maria-Luisa Parets de DuPont, se centrarà en els polímer tècnics i les poliamides (introducció, obtenció, relació estructura-propietats, absorció de l'aigua ...). El preu d'inscripció és de 30 euros i tindrà lloc el dia 10 de desembre de 10 a 13.30 hores al Centre Català del Plàstic a Terrassa (Barcelona). Més informació: www.upc.es / ccp .

Empreses o entitats relacionades

Centre Català del Plàstic
Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis