Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Convocada la primera edición del Concurso Especial Líderpack de Hispack

Convocada la primera edició del Concurs Especial Líderpack d'Hispack

01/12/2004

1 de desembre de 2004

S'ha obert la convocatòria de la primera edició del nou Concurs especial Líderpack que convoca el Saló Internacional de l'Embalatge i l'Associació Graphispack, que se celebrarà aquells anys en què no estiguin convocats els tradicionals Premis Líderpack. En aquest certamen poden participar tots els treballs que prèviament hagin guanyat el primer premi en altres concursos organitzats per gremis, associacions, instituts i entitats espanyoles relacionades amb el packaging o les seves especialitats. D'aquesta manera, i atesa la periodicitat triennal d'Hispack i, en conseqüència dels Premis Lídepack, amb aquests Premis Especials s'assegura anualment la presència de treballs espanyols en els WorldStars, la més acreditada competició mundial de packaging a la qual només poden accedir els guanyadors del certamen oficial de cada país, que en el cas d'Espanya són dels Premis Líderpack, ara amb dues versions.
Segons assegura el president del Comitè organitzador d'Hispack 2006 i de l'Associació Graphispack, Javier Riera-Marsa, "s'ha decidit organitzar el Concurs Líderpack cada any per tal de dotar la professió d'una oportunitat més de concórrer a un certamen que reconeix l'excel • lència del disseny i la producció espanyola del packaging, guanyant un premi addicional ". En aquest sentit, a proposta de l'Associació Graphispack, s'ha diferenciat el Concurs Nacional de Líders de Envàs i Embalatge, Líderpack, de caràcter triennal, del Concurs Especial Líderpack que ara acollirà els treballs guanyadors en altres reconeguts certàmens que es desenvolupen en el sector del packaging del nostre país. D'aquesta manera, els nous guardons són també un reconeixement a tots els concursos de packaging que existeixen a Espanya.
Fins al 12 de novembre, els gremis, associacions, instituts i altres entitats sense ànim de lucre del sector del packaging tenen de termini per inscriure els guanyadors dels seus respectius certàmens en el Concurs Especial Líderpack. Els treballs presentats han d'haver dissenyat i fabricat a Espanya entre el 2003 i 2004, comptar amb l'autorització del propietari de la marca del producte envasat o embalat i no haver estat premiat en cap altre concurs internacional. Per la seva banda, les universitats, escoles superiors o centres d'ensenyament que vulguin concursar podran fer-ho en la categoria "Disseny Jove" tant de packaging com de PLV.
Cada treball ha de ser presentat individualment en el termini previst juntament amb fins a tres fotografies digitalitzades (format jpeg o Tiff) en CD-Rom i la seva fitxa perfectament emplenada en la qual s'especificaran les especificacions tècniques i els aspectes innovadors. Per a més informació s'ha de contactar amb l'Associació Graphispack (Tel.: 93 233 22 50 - info@graphispack.org ).

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis