Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anaip presenta el libro "Los plásticos en España. Hechos y Cifras 2004" y cambia la dirección general

Anaip presenta el llibre "Els plàstics a Espanya. Fets i xifres 2004" i canvia la direcció general

18/11/2004

18 novembre 2004

La Confederació Espanyola d'Empresaris de Plàstics, Anaip presentar a la seu de Anaip el llibre "Els Plàstics a Espanya. Fets i xifres. 2004" corresponent a la situació del sector l'any 2003. L'acte va estar presidit per Enrique Gallego, recentment nomenat director general de Anaip. Aquesta dissetena edició del llibre recull una anàlisi exhaustiva de la indústria espanyola dels plàstics des de diferents òptiques.
L'edició d'aquest estudi estadístic que anualment i sense interrupció des de 1979 publica el Centre Espanyol de Plàstics, consta de 272 pàgines ia través dels seus 5 capítols informa de manera exhaustiva tant sobre la indústria productora de matèries primeres com de la indústria transformadora, al mateix temps que analitza els mercats i sectors consumidors.
Recentment ha nomenat Enrique Gallego nou director general de Anaip. Llicenciat en Ciències Econòmica per la Universitat Autònoma de Madrid, Gallego ha dedicat tota la seva carrera professional al món dels plàstics. Des que el 1976 va entrar a formar part de la plantilla de Anaip, ha exercit el seu treball al Departament Econòmic.
Entre les responsabilitats que ha exercit al llarg d'aquests 29 anys, destaquen les tasques de coordinació per a la publicació de les 17 edicions del llibre "Els Plàstics a Espanya. Fets i xifres", i l'execució dels plans d'exportació anuals de l'Institut de Comerç Exterior (ICEX) per al sector dels plàstics, que es van iniciar a Espanya.
Més informació: www.cep-inform.es

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos
Plastics Europe Ibérica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis