Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimatic recibe una placa del Centro Español de Plásticos

Alimatic rep una placa del Centre Espanyol de Plàstics

09/11/2004

9 novembre 2004

El Centre Espanyol de Plàstics organitzar de nou el seu tradicional sopar de la indústria dels plàstics, celebrat la Sala Maremagnum de Barcelona, al qual va assistir una nodrida representació de la indústria de plàstics, així com Josep Maria Rañé i Blasco, conseller de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya.

Finalitzat el sopar i després dels parlaments del president del Centre Espanyol de Plàstics, Albert Moreno i del conseller Josep Maria Rañé, tots dos van procedir al lliurament de plaques a les empreses Alimatic i Comercial Fontanals, en reconeixement a la seva col·laboració en les activitats de l'associació .

També es va lliurar a la signatura Plasfi una placa per la seva tasca en l'àrea de R + D + i.

I finalment es va homenatjar molt especialment a Felipe de Miguel García, director general del Grup Plàstics Trilla i vicepresident 1r del Centre Espanyol de Plàstics, amb la concessió d'una placa en reconeixement a la seva trajectòria professional en el sector dels plàstics i activa col·laboració amb el CEP.

Finalitzada l'entrega de distincions, A. Moreno va tenir paraules de record i elogi per al recentment desaparegut Luis Avendaño Sarmiento, membre i col·laborador tècnic de l'associació i persona la vida professional va estar sempre lligada tant al CEP com a aquest sector.

Empreses o entitats relacionades

Alimatic, S.L.
Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis