Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Moretto presenta en Plast 2012 una nueva forma de entender el secado de materiales

Moretto presenta en Plast 2012 una nova forma d'entendre l'assecat de materials

18/04/2012

18 d'abril de 2012

El sistema no requereix aire comprimit ni aigua de refrigeració
El sistema no requereix aire comprimit ni aigua de refrigeració.

La companyia italiana Moretto, distribuïda a Espanya per Maquinària Termo Plàstic (MTP), participa un any més en la Plast de Milà (pavelló 22, stand A33-B34), on presenta el seu projecte Eureka, especialment dissenyat per reduir el consum d'energia i millorar el rendiment en els sistemes d'assecat. Eureka compta amb tres tecnologies exclusives: les noves secadoras modulars X Max, el dispositiu de control Flowmatik i les tremuges OTX.

La modularidad de les secadoras X Max permet disposar de grans sistemes d'assecat capaços d'assecar fins a 20.000 m3/h. Poden configurar-se entre 3 i 10 unitats, i fins a 32 tremuges d'assecat. A més, no es requereix aire comprimit ni aigua de refrigeració.

Per la seva banda, Flowmatik és un sistema integrat automàtic per a la distribució d'aire de procés en els sistemes multitolva, capaç de subministrar la quantitat exacta d'aire necessari. Així mateix, la tremuja OTX compta amb una nova geometria que resol el problema de les caigudes de fluxos no uniformes del material i permet gestionar més eficaçment la fase d'assecat, mantenint el procés baix control dins de la tremuja.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis