Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El CEP retoma su intención de organizar una misión comercial a China

El CEP reprèn la seva intenció d'organitzar una missió comercial a la Xina

29/07/2003

29 juliol 2003

En iniciar l'any 2003 el Centre Espanyol de Plàstics ja havia demanat a COPCA-Consorci de Promoció Comercial de Catalunya-, la possibilitat de realitzar una Missió Comercial a Mèxic (maig) i una altra a la República Popular de Xina (novembre).

En el seu dia el CEP va rebre de COPCA la conformitat per a realitzar només la Missió Comercial a Xina, però a causa de l'epidèmia de pneumònia atípica (SARS) que es va desenvolupar en aquest país, es va abandonar la idea de materialitzar aquesta Missió Comercial.

En l'actualitat, en haver desaparegut aquest risc i després de mantenir converses amb el delegat del COPCA a Beijing, s'ha considerat oportú tornar a reprendre aquest tema, per la qual cosa les empreses interessades a participar en aquesta missió (limitada a 6 empreses), s'han de posar en contacte amb el CEP com a màxim fins al dia 10 de setembre.

Aquesta Missió Comercial es realitzarà durant el mes de novembre, mantenint entrevistes a les ciutats de Beijing i Xangai, comptant amb un ajut econòmic del COPCA.

Més informació:

cep@cep-inform.es

www.cep-inform.es

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis