Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La NPE de Chicago se cierra con gran satisfacción

La NPE de Chicago es tanca amb gran satisfacció

01/09/1997




Amb 51 anys d'antiguitat, la fira NPE de Chicago va finalitzar al juny amb un balanç més que positiu. Per primera vegada es van sobrepassar els 93.000 m2 de superfície d'exposició, hi va haver més expositors que mai i els visitants van acudir en massa. Des del punt de vista dels expositors, a més de totes les grans companyies, va destacar la presència de Mateu & Solé, representada als EUA per Empire Technologies. De manera breu, presentem aquí el més destacable del saló nord-americà.

En l'àmbit de la injecció, Mateu & Solé està apostant fort pel mercat dels EUA Al seu estand els visitants van poder veure en funcionament una Meteor 1060/175, produint petits contenidors de plàstic per a ús medicinal, amb un motlle de colada calenta de 16 cavitats.

Netstal va acudir amb una Synergy 2C dissenyada per produir peces complexa de dos colors o dos components. El model 2C 900-100, en funcionament durant la fira, aporta avantatges com reducció de costos i major facilitat de maneig, a més dels cicles ràpids que permet. També es van mostrar sistemes per a la producció de preformes de PET. Juntament amb Sempac, va presentar a més un sistema complet de producció de targetes intel ligents.

Cincinnati Milacron (a Espanya Ferromatik Milacron) va presentar set models actualitzats de la sèrie Elektra d'injectores totalment automàtiques. Una de les grans novetats de l'empresa, però, és la Màxima de 15.600 kN, amb només dos plats. D'aquesta manera Milacron s'uneix a la tendència marcada per altres fabricants de construir màquines amb dos plats.

Engel (a Espanya Helmut Roegele) per la seva part va mostrar una línia de grans màquines de dos plats: la Duo, amb una unitat d'injecció compacta i un tancament de dos plats innovador que fa possible una reducció del 20% en l'espai ocupat per la màquina. S'ofereixen dos models de 4.400-35.000 kN, amb unitat d'injecció de dos plats hidromecànics i una versió totalment hidràulica. A la NPE es va mostrar una Duo Hidromecànica de 17.700 kN.

Pel que fa a Krauss Maffei (a Espanya Coscollola Comercial per injecció), va tenir cinc màquines funcionant; des d'una injectora de dos plats i dues unitats d'injecció de 710 kN treballant amb una combinació de polipropilè i elastòmer termoplàstic, fins a una màquina de dos plats de 8900 kN, que ocupa un 30% menys d'espai que l'equivalent amb tres plats.

En la mostra de les sis màquines de Battenfeld (injecció) va destacar el model BA 10000/12000 de la sèrie HM, amb força de tancament de 10.000 kN i un robot Unirob AS. Aquesta sèrie ja va ser presentada a la K95 a Europa i ara està disponible als EUA amb forces entre 3.000 i 40.000 N. En màquines de força mitjana i gran Battenfeld segueix utilitzant la unitat de tancament hidràulica de tres plats, amb un extraordinari paral·lelisme dels plats.

En un altre grup de màquines, el d'injecció bufat, Krupp Corpoplast Maschinenbau presentar la màquina Blomax 10 per a una producció horària de fins a 13.000 ampolles de PET per begudes. Totes les seves estacions de bufat, alimentacions d'aire i aigua, grups de vàlvula i caixes de calefacció són de la mateixa construcció, els restants mòduls estan estandarditzats, de manera que es redueixen les despeses d'inversió de la màquina. També es va mostrar un motlle d'injecció de 96 cavitats, gran protagonista del sistema d'emmotllament per injecció Premax 96.

D'altra banda, Krupp Kautex presentar com a novetat mundial la màquina d'emmotllament per extrusió-bufat Keb 100. La màquina de la fira incorporava una extrusora S60/20 i un capçal doble per a la producció de bidons de 2,5 l. És una màquina pensada especialment per a la producció d'envasos estàndard.

Seguint amb el bufat d'envasos, Jomar (a Espanya, Helmut Roegele) va tenir quatre màquines en funcionament durant l'exposició. L'últim model de bufadora incorpora un controlador de processos Allen Bradley SLC 503. Es tracta del model 15, disponible amb diferents eixos plastificadors: de fus general per a PE, PS i PP; usos especials amb PVC, PP i PC.

Al camp dels perifèrics, més en concret dels equips per proves Ceast (a Espanya Martí i Aisa) presentar el Rheo Index Vs Capillary Rheometer amb una òptima relació preu-prestacions. Utilitza procediments estàndard de mesurament d'índex de fluïdesa per realitzar una corba reològica a partir d'un sol test.

Per la seva banda, Maguire (a Espanya, Alimatic) exhibir el mesclador gravimètric més petit del món, basat en una tecnologia de barreja innovadora. Es comercialitza sota el nom Micro-Blender, ofereix rendiments de 25 kg / hi està pensat per ser usat amb injectores i extrusores petites, i fins i tot màquina grans treballant amb produccions de baixos volums.

Des del punt de vista de les matèries primeres, Ticona, empresa sorgida a partir de Hoechst, va presentar un nou material de sinteritzat. La nova polisulfona de fenileno (PPSO2) es comercialitza amb el nom ceramida i s'utilitza com a additiu per millorar la resistència al desgast dels fluoropolímers i millorar la "metalitzada" d'altres polímers.

Dow informar sobre les seves noves famílies de resines: polipropilè, polímers cristal Questra, resines de polietilè millorades Elite i interpolímeros d'etilè-estirè.

Empreses o entitats relacionades

Alimatic, S.L.
Coscollola Cial, S.L.
Netstal Ibérica, S.A.
Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis