Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Avep y Aimplas recomiendan las bolsas comerciales de plástico, el impulso del reciclado y la reutilización

AVEPA i Aimplas recomanen les bosses comercials de plàstic, l'impuls del reciclatge i la reutilització

03/06/2011

3 juny 2011

L' Associació Valenciana d'Empresaris de Plàstics (AVEPA) i el Institut Tecnològic del Plàstic (Aimplas), segons l'estudi que han elaborat titulat 'Bosses comercials de plàstic. Situació actual ', recomanen la bossa reutilitzable de plàstic, fomentar el seu consum responsable i promoure la seva reciclat.
Imagen
Segons explica Edèn Lleó, de l'Observatori de Mercat de Aimplas, "estudis a nivell nacional i internacional ratifiquen que la millor opció mediambiental per substituir les actuals bosses comercials d'un sol ús són les bosses reutilitzables, quan s'usen com a mínim deu vegades".

L'informe destaca que el plàstic només consumeix el 4% de la producció mundial de petroli, a més de ser més lleuger i resistent que altres materials. Les bosses es poden reutilitzar per a altres usos, són 100% reciclables i ocupen molts menys espai, amb les consegüents reduccions de CO 2 en el seu transport. Una tona de bosses de paper conté 18.000 unitats, mentre que la de plàstic conté 105.000 bosses.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Asociación Valenciana de Empresarios de Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis