Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ingeniería de alta gama en el Foro de Competencia Krauss Maffei
Presentats avenços en injecció, extrusió, RIM i cases prefabricades

Enginyeria d'alta gamma en el Fòrum de Competència Krauss Maffei

Redacció Interempreses31/05/2011

27 maig 2011

Dut a terme recentment a la seu central d'aquesta companyia alemanya a Munic, el Fòrum de Competència va fer gala dels avenços tècnics d'Krauss Maffei (representada a Espanya per Coscollola Comercial ) en diversos temes que li faciliten la vida al productor, a més de fer més sostenible i més econòmica la seva producció. L'èxit del fòrum i la satisfacció dels seus organitzadors es posen de manifest en les xifres. Van acudir 1.500 clients de 25 països diferents.

En el Fòrum de Competència Krauss Maffei celebrat el passat 19 de maig a la seu central de Munic, la companyia va mostrar una selecció de més de 30 màquines de gamma alta, juntament amb solucions de procés integrat. Entre elles, es fa necessari destacar dues noves màquines elèctriques (la AX 350 i l'EX 200) de la seva gamma de màquines petites.

Es va posar de manifest també la seva experiència en construcció lleugera i la seva relació amb el reemplaçament de materials per plàstic en el seu nou TechCenter per a la tecnologia de compòsits amb fibra. Igualment es van exposar instal·lacions enormes i solucions innovadores per a la producció de canonades i perfils de finestres per a la indústria de la construcció. A més, en primícia mundial, la companyia va presentar un concepte innovador en la producció de cases prefabricades en concepte de doble via, destinades a l'habitatge a preus raonables en països en vies de desenvolupament.

Dues noves màquines elèctriques d'emmotllament per injecció i solucions de serveis mòbils

En aquest Fòrum de Competència Krauss Maffei 2011, la companyia muniquesa va presentar dues noves màquines totalment elèctriques per a l'emmotllament per injecció de les sèries AX i EX.

Això expandeix àmpliament el programa Krauss Maffei del segment de màquines petites i completa el seu rang complet de petites, mitjanes i grans màquines. A més, el seu nou 'Mobile Assistant' permet als clients accedir a les dades de la producció clau en qualsevol moment i en qualsevol lloc a través dels seus telèfons intel ligents.

EX 200 es presta a aplicacions en el sector mèdic i de l'embalatge

La EX 200-1400 amb 2.000 kN força de tancament és una nova categoria de grandària que arrodoneix la sèrie EX. Una màquina d'alt rendiment i alta velocitat que ha estat dissenyada per treballar en condicions de màxima higiene, ideal per la seva alta precisió i producció eficient per a la indústria mèdica i de l'embalatge. L'exclusiu tancament de genollera en Z assegura moviments ràpids de motlle al costat del tancament, mentre el plastificador i la unitat d'injecció amb motors directes garanteixen una precisió màxima en el procés. Unes unitats hermèticament tancades i un motor refredador a base d'aigua asseguren una producció ambientalment sostenible.

Injectora EX, una màquina d'alt rendiment i alta velocitat
Injectora EX, una màquina d'alt rendiment i alta velocitat.

Eficiència i alta precisió per a peces tècniques. La sèrie AX.

La producció de peces tècniques per als sectors elèctric / electrònic i automotriu reclama una fabricació que estalviï el consum de material combinada amb l'alta repetitivitat. Les màquines d'emmotllament per injecció AX s'adapten precisament a aquests requeriments. Al públic se li va donar així en aquest fòrum, per primera vegada, l'oportunitat d'observar la AX 350-1400 de Krauss Maffei, d'una sèrie composta per 21 màquines.

La exemplar eficiència energètica d'aquesta màquina es deriva d'un òptim tancament de doble genollera, d'un eficient servomotor i del bon funcionament de les seves parts mecàniques. Amb una màquina AX, el consum d'energia pot ser reduït fins a un 60%. El mateix compte amb una avançada tecnologia de control i un posicionament de gran precisió per assegurar un emmotllament d'elevada exactitud a altes velocitats.

La sèrie AX compleix tots els requisits per a una eficient producció d'alta precisió, capacitant als processadors a produir elements de manera més flexible, segura i sobretot a un cost unitari més baix (fins i tot en aplicacions de baixa velocitat).

Àmplia experiència en construcció lleugera

Krauss Maffei va presentar a Munic més de 25 màquines de processos de reacció i emmotllament per injecció en el seu recentment inaugurat TechCenter integrat. Es va mostrar la seva extensa experiència en cada pas de la cadena manufacturera, des de la preparació al mecanitzat i les peces injectades punt per utilitzar, així com la seva habilitat en l'execució de projectes, des de la idea inicial fins a la producció en sèrie. El focus principal en el camp de la maquinària de processos de reacció està en l'ús de plàstics reforçats amb fibra per a la construcció lleugera d'automòbils.

La unitat Rimstar Thermo de mescla i dosificació a alta pressió processa la resina reactiva mitjançant el procés HD-RTM
La unitat Rimstar Thermo de mescla i dosificació a alta pressió processa la resina reactiva mitjançant el procés HD-RTM.

Alta productivitat i gran versatilitat amb les instal·lacions Krauss Maffei Berstorff

Es van presentar també sistemes d'extrusió de tubs per al processament de materials d'alta qualitat i impuls de la productivitat. Els visitants van poder observar solucions flexibles que estalvien espai en l'extrusió de perfils d'U-PVC per a finestres. El fabricant d'aquestes màquines està convençut que els seus sistemes d'alta tecnologia i eficiència energètica, que permeten l'estalvi de material convencen clients i visitants.

Extrusió de poliolefines reticulades

El 'Fòrum de Competència' presentar demostracions en viu d'extrusió de tubs a partir de PE-Xa reticulat. "Oferim als productors una línia completa d'una sola mà, la tecnologia reflecteix la tendència general cap a sistemes d'enginyeria d'alta qualitat, juntament amb una excel lent relació qualitat-preu", va dir Hans Ulrich Golz, membre del Consell de Krauss Maffei Technologies GmbH .

Una extrusora cònica de doble claveguera KMD 63 K/R amb capçal per a PE-Xa model RKW 30-25 PE-Xa
Una extrusora cònica de doble claveguera KMD 63 K/R amb capçal per a PE-Xa model RKW 30-25 PE-Xa.

La part central de la línia és el model KMD 63 K/R, una extrusora cònica de doble claveguera amb capçal KM-RKW 30-63 PE-Xa i forn d'infrarojos per a reticulat. Pot produir canonades reticuladas de PE amb un diàmetre de 63 mm i un rendiment de fins a 130 kg/h per a la classe SDR 7.4 estàndard.

“La unitat de processament de l'extrusora i el flux en el capçal s'han fet a la mesura del procés específic de barreja de PE-Xa no reticulat, peròxid i estabilizante”, va explicar Jens Liebhold, cap de tecnologia d'extrusió en Krauss Maffei Technologies GmbH. Els tubs de PE es reticulan químicament per mitjà de radiació infraroja mentre s'estan produint.

Una secció de refredament més curta per a més productivitat

Un altre punt a destacar d'aquest fòrum va ser sens dubte la demostració d'IPC (‘Internal Pipe Cooling’), un sistema d'alta qualitat per al refredament intern de tubs. Això es va dur a terme en una línia d'extrusió per poliolefinas composta per una extrusora monohusillo KME 75-36 B/R i el nou capçal KM-RKW 33-160 IPC.

La tecnologia IPC permet als productors reduir el consum d'energia en una manera molt simple i efectiva perquè utilitza aire net i no necessita fluïts especials de refredament.

Les solucions de coextrusió estalvien espai

Krauss Maffei Berstorff presentar igualment dos exemples de la seva variada gamma en solucions de coextrusió: una combinació d'extrusora KMD 90-32 / P i una altra muntada en columna model KMD 43 K / P, i d'altra banda, una extrusora muntada en columna, de doble cargol, model KMD 63 K / P de la sèrie cònica com a model independent.

Aquestes màquines compactes s'usen per produir perfils de finestres amb diferents capes externes i nucli, per exemple. Això significa que el nucli o les àrees no visibles del perfil principal de la finestra poden ser produïts amb formulacions barates o reciclat.

Primícia mundial: habitatges assequibles per a països en desenvolupament

Aquesta companyia alemanya va utilitzar aquesta ocasió així mateix, per desvelar una innovació mundial en cases prefabricades assequibles. Les cases poden ser produïdes massivament en una línia de doble via de Krauss Maffei i ensamblades en pocs dies. Aquesta innovació representa una manera sostenible d'enfrontar la creixent demanda mundial d'habitatges assequibles en països emergents i en vies de desenvolupament.

El concepte és únic en la manera organitzada en la qual es fan les cases. Utilitzant una línia de doble via, els fabricants poden produir prop de 2 cases al dia, o el que és el mateix, 500 a l'any. Per encarar una demanda creixent, pot muntar una línia de producció contínua capaç de produir de 2.000 a 10.000 unitats per any.

Cases prefabricades per a països en vies de desenvolupament
Cases prefabricades per a països en vies de desenvolupament.

"Cada casa prefabricada té un espai de només 30 metres quadrats i pot albergar a una família de 5 membres", va afegir Liebhold.

Els panells de la paret i del sostre estan ben aïllats, creant un ambient d'habitatge confortable i la casa pot estar equipada amb panells solars perquè s'autoproveeixi mitjançant energia solar.

La casa prefabricada consisteix en només uns pocs plafons modulars diferents, similars als dels pavellons industrials o magatzems. Els panells de paret i sostre contenen un nucli aïllant d'escuma de poliuretà atrapat entre revestiments d'acer i estan produïdes en una de les vies.

Van acudir a la cita 1.500 clients de 25 països diferents
Van acudir a la cita 1.500 clients de 25 països diferents.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis